31 Ekim

31 Ekim

Son dakika 31 ekim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 31 ekim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 31 ekim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

31 Ekim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 31 ekim gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.931 31 ekim haberi bulunmuştur. Tüm 31 ekim haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana ziyaretleri, tarihi dokusuyla aydınlandı. Erdem Çakmak'ın çalışmasına göre, Atatürkün ilk ziyareti, Mondros Ateşkes Antlaşması'nın imzalanmasının ardından gerçekleşmiş ve Yıldırım Orduları Grup Komutanlığı görevini devralmak üzere yapılmıştır. Ancak, gerçek anlamda ilk Adana ziyareti, Millî Mücadele yıllarında, Adana'da Suriye felaketinin ardından yaşanan olaylara dikkat çekmek üzere gerçekleştirilen ve önemli bir dönemeç olan Pozantı Kongresi'ne başkanlık etmek amacıyla yapılmıştır. İşte Atatürk’ün Adana’yı ziyaret sayısı…
20.03.2024 Adana
KOBİ’lere finansman desteği ödeme süreci yeniden başladı
KOBİ’lere finansman desteği ödeme süreci yeniden başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla KOSGEB tarafından deprem bölgesine yapılan finansman desteğine ilişkin ödeme süreçlerinin yeniden başladığını duyurdu.
11.03.2024 Ekonomi
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, yeni bilet kampanyası düzenledi. 5-6 Mart 2024 tarihinde alınacak biletlerle 11 Eylül-31 Ekim 2024 tarihleri arasında seyahat gerçekleştirilecek.
5.03.2024 Ekonomi
Doçentlik başvuru tarihleri 2024! Doçentlik mart başvuruları ne zaman başlıyor?
Doçentlik başvuru tarihleri 2024! Doçentlik mart başvuruları ne zaman başlıyor? 2024 yılında Doçentlik başvuruları, Mart ve Ekim aylarında olmak üzere yılda iki kez gerçekleştiriliyor. Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) tarafından belirlenen takvime göre, Mart dönemi için başvurular için araştırmalar arttı. Adaylar, belirtilen tarihler arasında başvuru ekranını kullanarak başvurularını tamamlayabilecek.
28.02.2024 Gündem
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
Japonya’dan Hamas’ın 3 liderine yaptırım kararı
Japonya’dan Hamas’ın 3 liderine yaptırım kararı Japonya, bakanlar kurulu kararıyla Hamas’ın 3 üst düzey liderine yaptırım uyguladığını açıkladı.
26.12.2023 Dünya
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda, sosyal medya platformu TikTok'ta tartışmalara yol açan konular ele alındı.
7.12.2023 Gündem
Kabine Toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı 20 Kasım? Kabine toplantısı konular ne, gündemi hangi başlıklar oluşturuyor?
Kabine Toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı 20 Kasım? Kabine toplantısı konular ne, gündemi hangi başlıklar oluşturuyor? Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her ay 2 kez toplanan kabine bu hafta İsrail'in Gazze'deki katliamına karşı atılacak adımlar görüşülecek. Ekonomi ve terörle mücadeledeki son gelişmeler de kabinede ele alınacak konular arasında yer alıyor. Peki, Kabine Toplantısı kararları neler? 20 Kasım Kabine Toplantısı bitti mi?
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. İsrail'in Gazze'deki katliamına karşı atılacak adımlar, ekonomi ve terörle mücadeledeki son gelişmeler gündemde yer alıyor.
20.11.2023 Gündem
Kabine toplanıyor! Milyonlarca emekli bekliyor: Maaş zammı ve ikramiye
Kabine toplanıyor! Milyonlarca emekli bekliyor: Maaş zammı ve ikramiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün yapılması beklenen Kabine toplantısının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler olacak.
20.11.2023 Gündem
(5000 TL emekli ikramiyesi emekli sandığı) Emekli sandığı 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Emekli sandığı emeklileri 5000 TL’yi ne zaman alacak?
(5000 TL emekli ikramiyesi emekli sandığı) Emekli sandığı 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Emekli sandığı emeklileri 5000 TL’yi ne zaman alacak? Emekli bayram ikramiyesi tarihleri belli oldu. SSK ve Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri ikramiye ödeme tarihlerini öğrenmeye çalışıyor. Çalışmayan emeklilere bir kereye mahsus olmak üzere ödenecek ikramiyeler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu. Peki, Emekli sandığı 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Emekli sandığı emeklileri 5000 TL’yi ne zaman alacak? İşte 5000 TL emekli ikramiyesi emekli sandığı ödeme tarihleri…
11.11.2023 Emekli
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı...
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı... Apartman kömürlüğünde cesedi parçalanmış halde bulunan 65 yaşındaki Celal H'yi öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 79 yaşındaki Sitrak K'nın davasında, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu raporuna göre sanığın maktul ile kaybolmadan bir gün önce 2 kez toplamda 1 dakikalık telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi. Sanığın eşi ve çocukları davada tanıklık yapmak istemezken, maktulün kızı ise babasını sanığın öldürdüğüne inanmadığını söyledi.
8.11.2023 Gündem
İskenderun Limanı'nın bir rıhtımı daha gemi trafiğine açıldı! Bakan Uraloğlu: Kapasitesi 2.6 milyon tona ulaştı
İskenderun Limanı'nın bir rıhtımı daha gemi trafiğine açıldı! Bakan Uraloğlu: Kapasitesi 2.6 milyon tona ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı’nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını belirterek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında elleçleme ve kapasite artırılarak toparlanma sürecine girildiğini açıkladı.
5.11.2023 Gündem
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. İlhan'ın saldırı yerinden itibaren, kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Yaşam
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi Iskandariah, Mozambik First Lady'si Nyusi, Surinam First Lady'si Seenacherry ve BM-Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü. 
2.11.2023 Gündem
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede yeni gelişme! Müjdeli haber, işte ödeme tarihi
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede yeni gelişme! Müjdeli haber, işte ödeme tarihi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili açıklama yaptı. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Bakan Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım'ı geçmeyeceğini söyledi.
1.11.2023 Ekonomi
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı MasterChef All Star dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 31 Ekim MasterChef bireysel dokunulmazlığı alan Dilara Başaran oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana rekabet devam ederken yeni bölümde Cemre ve Dilara arasındaki kavga damga vurdu.
31.10.2023 Televizyon
31 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu?
31 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. 31 Ekim MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusu gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabet devam etti. Yeni haftanın takımlarınn belli olmasıyla hafta eleme adayları da netleşmeye devam ediyor. Peki 31 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
31.10.2023 Televizyon
31 Ekim 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper loto sonuçları nasıl sorgulanır?
31 Ekim 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper loto sonuçları nasıl sorgulanır? Bu akşam yeni bir Süper Loto çekilişi var. 31 Ekim 2023 Süper Loto sonuçları açıklandı mı sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Milli Piyango Tv'den canlı takip edilecek heyecan sonrası kazandıran numaralar belli olacak. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
31.10.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki duyurdu: 1 ay içinde 50 bin kadar konutu teslim edeceğiz
Bakan Özhaseki duyurdu: 1 ay içinde 50 bin kadar konutu teslim edeceğiz Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir belediye başkanının önce bir para yönetimini bilmesi lazım. İki, insan yönetimini bilmesi lazım. Üç, mekan yönetimini bilmesi lazım. Dört problem yönetimini bilmesi lazım. Beş zaman ve problem yönetimini bilmesi lazım. Son olarak da algı yönetimini bilmesi lazım. Özellikle bizdeki muhalefetin belediyecilik anlayışında saydığım 5 yönetimi bilmeksizin sadece ve sadece büyük paralar organizasyonlara vererek algı yönetimiyle uğraştıkları da acı bir gerçek" dedi. Özhaseki, depremin yaralarının sarıldığına da dikkat çekerek, 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.
31.10.2023 Gündem
BİM 31 Ekim - 3 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de Kasım ayında hangi ürünler indirimli?
BİM 31 Ekim - 3 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de Kasım ayında hangi ürünler indirimli? BİM 31 Ekim - 3 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği güncel BİM katalog'da birbirinden farklı ürünlerde fiyatlar düştü. Kasım ayında hangi ürünlrin indirimli olduğu da belli oldu. Yeni ayla birlikte BİM katalogu da güncellendi. İşte 31 Ekim - 3 Kasım aktüel BİM katalog 2023...
30.10.2023 Ekonomi
Yarın okullar tatil mi (31 Ekim)? Okullar kaç gün tatil, ne zaman açılıyor, yarın (31 Ekim) okul var mı?
Yarın okullar tatil mi (31 Ekim)? Okullar kaç gün tatil, ne zaman açılıyor, yarın (31 Ekim) okul var mı? 31 Ekim okullar tatil mi, yarın okul var mı? sorularının yanıtı sabahın ilk ışıklarıyla araştırılmaya başlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken Cumhurbaşkanı okulların 30 Ekim’de tatil olacağını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından öğrenciler okulların kaç gün tatil olduğunu 31 Ekim okulların olup olmadığını sorguluyor. Peki, Okullar kaç gün tatil, ne zaman açılıyor, Yarın (31 Ekim) okul var mı, yarın okullar tatil mi?
30.10.2023 Eğitim
30 Ekim sağlık ocağı açık mı? Sağlık ocağı bugün açık mı, kapalı mı, Sağlık Ocakları 30 Ekim'de tatil mi?
30 Ekim sağlık ocağı açık mı? Sağlık ocağı bugün açık mı, kapalı mı, Sağlık Ocakları 30 Ekim'de tatil mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ekim'de okulların tatil edildiğini açıklayınca sağlık ocaklarında işi olanlar 30 Ekim sağlık ocağı açık mı, bugün sağlık ocağı kapalı mı, Sağlık Ocağı bugün tatil mi? sorularına yanıt aramaya başladı.
30.10.2023 Gündem
Borsa bugün (30 Ekim) açık mı? 30 Ekim borsa tatil mi, bugün borsa kapalı mı, 30 Ekim borsa açık mı?
Borsa bugün (30 Ekim) açık mı? 30 Ekim borsa tatil mi, bugün borsa kapalı mı, 30 Ekim borsa açık mı? 30 Ekim borsa açık mı, bugün borsa tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim” açıklaması sonrası resmi tatil olan 29 Ekim’in ertesi günü olan 30 Ekim’de borsanın durumu merak ediliyor. Resmi tatil sonrası ilk işlem günü olması ve okullar tatil edilmesi yatırımcıların arama motorlarına yönelik “Borsa bugün açık mı, 30 Ekim borsa tatil mi?” sorularının yanıtını araştırmasına neden oldu. Peki, Borsa bugün açık mı, 30 Ekim borsa açık mı, bugün borsa kapalı mı, borsa çalışıyor mu?
30.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

31 Ekim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 31 ekim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.