3 Bin

3 Bin

Son dakika 3 bin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 bin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 bin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Bin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 bin gelişmeleri de dahil olmak üzere 83.732 3 bin haberi bulunmuştur. Tüm 3 bin haberleri aşağıda listelenmiştir.
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonu
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde gerçekleştirilen Ayar-3 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.
18.05.2024 Gündem
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Piyasaya Sahte Altın Sürmeye Çalışan" şahıslara yönelik “AYAR-3” operasyonu düzenlendiğini duyurdu.
18.05.2024 Gündem
Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı! Sonuç Belgesi görüntüleme ekranı
Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı! Sonuç Belgesi görüntüleme ekranı Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.
17.05.2024 Gündem
Jandarma okul servis araçları ve motosiklet sürücülerini denetledi! Men edildiler
Jandarma okul servis araçları ve motosiklet sürücülerini denetledi! Men edildiler Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından okul servis araçları, motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik denetim yapıldı.
16.05.2024 Gaziantep
Evi soydular! Çıkışında keklik gibi polise yakalandılar
Evi soydular! Çıkışında keklik gibi polise yakalandılar Bursa'nın İnegöl ilçesi Yeni Mahalle'sinde devriye görevi sırasında evleri gözetleyen 3 kadından şüphelenen polisler, kapısını banka kartı ile açtıkları evde hırsızlık yapan Çağla Ura, Aynur Taş ve Yonca Suç daireden çıkarken suç üstü yakaladılar.
16.05.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan tasarruf açıklaması!
Milli Savunma Bakanlığı'ndan tasarruf açıklaması! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) haftalık basın bilgilendirme toplantısında, tasarruf tedbirlerine ilişkin açıklama yapıldı. MSB, "Bakanlığımızın Savunma ve Güvenlik alanındaki görev ve sorumluluklarını etkileyecek bir husus bulunmamaktadır" denildi.
16.05.2024 Gündem
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira Türkiye'de geçtiğimiz günlerde ilk olarak İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde başlayan kiraz hasadı, ikinci olarak Bilecik'te yapıldı. Bu yıl ilk hasat toptan 35-45 liradan İstanbul hallerine giderken bir zincir markette 199 liradan satıldığı görüldü.
15.05.2024 Ekonomi
Artvin - Rize Havalimanı'ndan rekor! 2 yılda 2 milyon kişiyi ağırladı
Artvin - Rize Havalimanı'ndan rekor! 2 yılda 2 milyon kişiyi ağırladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, açıldığı 14 Mayıs 2022 tarihinden bu yana Rize-Artvin Havalimanı’nı 1 milyon 927 bin 680 yolcunun kullandığını belirterek, “Havalimanımıza açıldığı günden bugüne kadar 13 bin 901 uçak iniş kalkış gerçekleştirirken 2 yıldaki yük toplam 13 bin 526 ton oldu” dedi.
15.05.2024 Ekonomi
Rus turistler, Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı! O anlar kameralara yakalandı
Rus turistler, Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı! O anlar kameralara yakalandı Ağrı Dağı'na zirve tırmanışı yapan 5'i kadın toplam 9 Rus dağcı, 13 Mayıs'ta tırmanışa deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikteki Çevirme köyünden başladı. Rehber Cuma Saltik, tipi karşısında çaresizlik yaşayan dağcıları, zirveye tırmanamadan aşağı indirmek zorunda kaldığını belirtti.
14.05.2024 Gündem
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz”
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz” Şahinbey Belediyesi, engelliler haftası nedeniyle 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtım yaptı.
15.05.2024 Gaziantep
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor Adana'da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 05-11 Mayıs tarihleri arasında hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 282 şahsın yakalandığını ve 36'sının tutuklandığını açıkladı.
14.05.2024 Adana
Gram altın için yeni alım fırsatı geliyor! Altında 3 bin lira öncesi son tren kalkıyor
Gram altın için yeni alım fırsatı geliyor! Altında 3 bin lira öncesi son tren kalkıyor Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Altın fiyatları hızlı yükseliş gerçekleştirdi. Altın gram fiyatı haftanın son işlem günü 2380 dolara kadar yükselen ONS'tan destek bularak arttı. İslam Memiş, altın tarafındaki yukarı yönlü hareketlerin son bulup alım fırsatı geleceğini duyurdu. Bununla beraber İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti.
12.05.2024 Ekonomi
12 Mayıs 2024 çeyrek altın ve gram altın fiyatları
12 Mayıs 2024 çeyrek altın ve gram altın fiyatları Altın fiyatları beklenmedik bir hamle yaparak yeniden düşüşe geçti. Gram altın bugün 2 bin 443 TL'den alıcı bulurken; çeyrek altın ise 3 bin 910 TL'ye geriledi. Peki, güncel çeyrek altın, gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte, 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları
12.05.2024 Ekonomi
11 Mayıs 2024 çeyrek altın ve gram altın fiyatları
11 Mayıs 2024 çeyrek altın ve gram altın fiyatları Altın fiyatları beklenmedik bir hamle yaparak yeniden düşüşe geçti. Gram altın bugün 2 bin 443 TL'den alıcı bulurken; çeyrek altın ise 3 bin 910 TL'ye geriledi. 11 Mayıs 2024 çeyrek altın ve gram altın fiyatları...
11.05.2024 Ekonomi
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi?
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Öğretmen atamalarında yüzde 50 KPSS puanı, yüzde 50 mülakat puanı belirleyici olacak. Ön başvurular 20 Mayıs’tan itibaren alınacak, sözlü sınavlar ise 1 Temmuz itibarıyla yapılmaya başlanacak. Atama sayısının bu yıl adaylar tarafından az olması nedeniyle ek atama olup olmayacağı sorusu gündeme geldi. Öğretmen adayları “Ek atama olacak mı, ek öğretmen ataması olur mu?” sorusuna yanıt arıyor.
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Kripto piyasası hareketlendi! Şikayetler yüzde 22 arttı
Kripto piyasası hareketlendi! Şikayetler yüzde 22 arttı Kripto parayla ilgili gelen şikayetleri açıklayan Çözüm Platformu Şikayetvar, 16 ayda şikayetlerin zirve yaptığı ay 3 bin 523 şikayet mart olurken geçen yıla oranla şikayetler yüzde 22 artış gösterdi. En çok ise sistem girişinde hata oluşması, hesabın sıfırlanması, kimlik doğrulamada karşılaşılan sorunlar, aracı kurumların komisyon ücretinin yüksekliği konularında şikayet alındığı açıklandı.
8.05.2024 Ekonomi
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu" Adana'da kentteki kuşların uğrak noktalarından biri olan Atatürk Parkı, sahip olduğu yoğun kuş popülasyonu nedeniyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu.
7.05.2024 Adana
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları..
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları.. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Hazine ve Maliye Bakanımız ve ilgili kurmaylarıyla görüşme ve toplantılar yaptık. 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık" dedi.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Bayram ikramiyesi için son fırsat! 4A / 4B / 4C çalışanlarını doğrudan ilgilendiriyor
Bayram ikramiyesi için son fırsat! 4A / 4B / 4C çalışanlarını doğrudan ilgilendiriyor Emekli vatandaşlara yılda iki kez olmak üzere bayram ikramiyesi ödemesi yapılıyor. 3 bin TL olarak ödenen ikramiye imkanından tüm emekliler ile dul ve yetim maaşı alan kişiler yararlanıyor. Kurban Bayramı ödemelerinden yararlanmak isteyenler için ise son fırsat! İşte detaylar...
6.05.2024 Çalışma Hayatı
Adana'da bulundu! Tarım tarihini tamamen değiştirebilecek keşif
Adana'da bulundu! Tarım tarihini tamamen değiştirebilecek keşif Adana Yüreğir'de bulunan Misis Antik Kenti'ndeki arkeolojik kazılarda 3 bin yıl öncesine ait üzüm, mercimek, bakla, bezelye, buğday ve arpa tohumları bulundu.
6.05.2024 Adana
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak
Bakan Bayraktar açıkladı! Kesintisiz elektrik arzı sağlayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, barajlardaki kullanılabilir rezervuar alanları ile göl ve göletlere yüzebilen güneş enerjisi santrallerinin (GES) kurulabileceğini bildirdi.
3.05.2024 Ekonomi
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü..
Acı biber yeme yarışması yapıldı! Gözü yaşlı kalan yarışmacı ayranı başından aşağı döktü.. Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yapılan Acı Biber Yeme Yarışması'nda 3 dakikada en fazla biberi yemek için mücadele eden yarışmacılardan bazıları gözyaşlarını tutamadı. Yarışmayı 323 gram acı biber yiyen Ahmet Gürhan kazandığı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi Van'da aralık ayında etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van-Bahçesaray kara yolunda, çığla 20 metre sürüklenen minibüs, yaklaşık 5 ay sonra karların erimesiyle ortaya çıktı. 132 gün kapalı olan yol da ulaşıma açıldığı belirtildi.
2.05.2024 Gündem
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hayvan kaçakçılığı yaptıkları değerlendirilen kişilere operasyon yaptı. operasyonda, aralarında komodo ejderi, timsah yavruları, tarantula, papağan, parmak maymun, geyik ve yılanların da bulunduğu 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Bin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 bin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.