25 Mart

25 Mart

Son dakika 25 mart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 25 mart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 25 mart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

25 Mart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 25 mart gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.559 25 mart haberi bulunmuştur. Tüm 25 mart haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz anlar! Yumrukla bayıltıp böyle gasp etti
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz anlar! Yumrukla bayıltıp böyle gasp etti Fatih Laleli’de sokak ortasında yürüyen bir kişi arkasından yakınlaşan 2 kişi tarafından gasp edildi. Tek yumrukla bayılttığı adamın çantasını gasp eden şahıslar olay yerinden koşarak uzaklaştı. Yaşanan korku dolu o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
30.04.2024 Gündem
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu?
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu? Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in adaylık açıklamasının ardından seçim tarihi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise başkanlık seçimleri için alternatif adaylar olup olmadığını sorguluyor. Peki, Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman?
27.04.2024 Şampiy10
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde Yargıtay Başkanlığı görevine 24 Mart 2020'de seçilen Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresi 24 Mart itibarıyla doldu. Peki,Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi?
24.04.2024 Gündem
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim"
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim" Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
9.04.2024 Adana
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını çalındı. Hırsızlığı yapan kişilerin kimliklerinin tespit edildiği ancak hala firar olduğunu dile getiren Nur Sima K., ”9 yaşındaki bir kız çocuğu halası tarafından yönlendirerek git şu çantayı bankın üzerinden alıp tişörtünün altına koyup getir dediğini öğrendim." diye konuştu.
28.03.2024 Adana
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi ABD’li yetkililer dün yaptıkları açıklamada, Teksas ve Kansas’taki ineklerden elde edilen süte yapılan testlerde kuş gribinin pozitif çıktığını açıkladı. Yetkililer, kuş gribinin pozitif çıktığı ineklerin karantina altına alınarak iki ila üç hafta içerisinde iyleştiğini belirtti.
27.03.2024 Dünya
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu?
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Mart Pazartesi günü ekranlara gelen dizi, program ve ana haberlerinin izlenme oranını netleştiriyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi dizileri yeni bölümleriyle; Yaban Çiçekleri ise ilk bölümüyle yayınlandı. İşte, 25 Mart 2024 dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
26.03.2024 Magazin
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle 25 Mart'ta başkanlık seçimi yapılacak. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk de adaylar arasında yer alıyor. Peki, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca kimdir?
25.03.2024 Gündem
2024 AY TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ? Ay tutulması ne zaman 2024, saat kaçta gerçekleşecek? MART yarı gölgeli ay tutulması nasıl olur?
2024 AY TUTULMASI TÜRKİYE'DEN GÖRÜLECEK Mİ? Ay tutulması ne zaman 2024, saat kaçta gerçekleşecek? MART yarı gölgeli ay tutulması nasıl olur? Ay tutulmasının Türkiye’den izlenip izlenmeyeceğine yönelik araştırmalar hızlandı. 2024'ün ilk Ay tutulması ise Mart ayı içinde olacak. Türkiye'den Güneş ve Ay tutulmalarından sadece biri görülebilecek. 2024'te gökyüzünde 2 Ay tutulması, 4 süper Ay, 12 dolunay ve 10'dan fazla gök taşı yağmuru görülecek, yıl boyunca bazı gezegenler teleskop olmaksızın izlenebilecek. Peki, Ay tutulması ne zaman 2024, saat kaçta gerçekleşecek? MART yarı gölgeli ay tutulması nasıl olur?
25.03.2024 Gündem
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle Yılın ilk ay tutulması için heyecan dorukta. Astroloji meraklıları, Ay tutulmasının detaylarını heyecanla bekliyor. Tutulmanın etkileri sorgulanırken canlı yayın ile takip edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Peki, Ay tutulması saat kaçta başlayacak, NASA Ay Tutulması canlı yayın nasıl izlenir? İşte Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle…
25.03.2024 Gündem
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı TV yayın akış listelerinde o akşam oynayacak dizi, film ve programlar yer alıyor. Bugün TV'de neler var, hangi dizi ve filmler yayınlanacak sorusu da izleyicinin gündeminde yer alıyor. Peki 25 Mart Pazartesi bugün tv'de neler var? İşte Star TV, Kanal D, ATV, Show TV tv yayın akışı listesi
25.03.2024 Magazin
Ay tutulması ne zaman 2024, kısaca ay tutulması nedir? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024?
Ay tutulması ne zaman 2024, kısaca ay tutulması nedir? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024? Gökyüzündeki büyüleyici olaylardan biri olan yılın ilk Ay tutulması geldi. Ancak bu kez, Türkiye'den izlenemeyecek. Tutulma, 20 Mart'taki Bahar Ekinoksu sonrasında, yani "Solucan Ayı" döneminde yarı gölgeli olarak gerçekleşecek. Peki, 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024? Kısaca ay tutulması nedir?
25.03.2024 Astroloji
3 şifre 3 çılgın etki: Ay Tutulması Terazi burcunda! Astrolog Dinçer Güner, 5 burcu uyardı, yakayı ele vermeyin!
3 şifre 3 çılgın etki: Ay Tutulması Terazi burcunda! Astrolog Dinçer Güner, 5 burcu uyardı, yakayı ele vermeyin! Ay Tutulması hakkında en önemli ipucunu astrolog Dinçer Güner verdi. Terazi burcunun 5. derecesinde yılın ilk ay tutulması meydana gelecek. Dinçer Güner, 3 şifre 3 çılgın etkiyi paylaştı. İşte 25 Mart ay tutulmasının Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcuna etkisi...
25.03.2024 Astroloji
Ay Tutulması saat kaçta? 25 Mart Ay Tutulması Türkiye'den izlenebiliyor mu?
Ay Tutulması saat kaçta? 25 Mart Ay Tutulması Türkiye'den izlenebiliyor mu? En çok da astrolojik meraklılarının beklediği Ay Tutulması tarihi ve izlenme yerleri araştırılmaya başlandı. 2024'ün ilk Ay Tutulması yarı gölgeli olacak. Bu yıl toplamda iki ay tutulması yaşanacak. Burçlar üzerinde etkili olacak bugünkü tutulma saat kaçta gerçekleşecek? 25 Mart Yarı gölgeli Ay Tutulması Türkiye'den nereden izlenebilecek? İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
12.000 TL'ye kadar emekli promosyonu! Bankalar harekete geçti, işte başvuru tarihi
12.000 TL'ye kadar emekli promosyonu! Bankalar harekete geçti, işte başvuru tarihi Emeklilere yönelik kamu bankalarında aylığa göre 8 bin TL ile 12 bin TL arasına çıkacak promosyonda başvurular 25 Mart’ta alınmaya başlanacak. Özel bankaların da harekete geçerek verdikleri promosyonları artırması bekleniyor.
23.03.2024 Çalışma Hayatı
Ay Yengeç burcunda: Astrolog Aygül Aydın, 25 Mart Ay Tutulması'nda 3 burç için hazır olun mesajı verdi!
Ay Yengeç burcunda: Astrolog Aygül Aydın, 25 Mart Ay Tutulması'nda 3 burç için hazır olun mesajı verdi! Ay Yengeç burcunda başladığımız 18 Mart haftasında 3 burç için müjdeli haber geldi. Astrolog Aygül Aydın, 12 burç için 18-24 Mart haftasını yorumladı. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
18.03.2024 Astroloji
3 burç için boşanma kapıda! Astrolog Aygül Aydın 25 Mart Ay Tutulmasının 12 burca etkisini sıraladı
3 burç için boşanma kapıda! Astrolog Aygül Aydın 25 Mart Ay Tutulmasının 12 burca etkisini sıraladı Mart ayı, astroloji meraklılarını heyecanlandıran önemli bir döneme işaret ediyor. Seçimlerin yaklaştığı bu dönemde, 25 Mart'ta gerçekleşecek olan Ay tutulmasıyla birlikte bir içsel dönüşüm yolculuğuna çıkıyoruz. Ardından, 8 Nisan'da Koç Güneş tutulmasıyla bu yolculuk daha da derinleşecek. Astrolog 25 Mart’ta gerçekleşecek ay tutulmasının 12 burca etkilerini anlattı.
15.03.2024 Astroloji
Ramazanın 15. günü duyulacak ses 2024! Ramazanın 15. günü duyulacak ses gerçek mi, Kuranda geçiyor mu? Ramazanın 15. günü duyulacak ses hadisi sahih mi?
Ramazanın 15. günü duyulacak ses 2024! Ramazanın 15. günü duyulacak ses gerçek mi, Kuranda geçiyor mu? Ramazanın 15. günü duyulacak ses hadisi sahih mi? Mübarek Ramazan ayı 11 Mart’ta başlıyor. Ramazan ayı gelirken sosyal medyada yayılan iddia vatandaşları tedirgin etti. İddiaya göre Ramazan ayının ortasında yani 25 Mart kuşluk vakti gökyüzünden şiddetli bir ses yükselecek, bu sesle herkes kaçacak yer arayacak. Peki, gökten ses gelmesi hadisi sahih mi, gökten ses gelmesi hadisi doğru mu, Ramazanın 15. günü duyulacak ses hadisi sahih mi, Kuran’da var mı?
9.03.2024 Dini Bilgiler
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu Başrollerini Emre Kınay ve Pınar Altuğ Atacan'ın paylaştığı "Mutlu Aile Tablosu", Duru Tiyatro Ataşehir Sahnesi'nde seyircisi ile buluştu.
3.03.2024 Magazin
Mart'ta tüm gezegenler Balık'ta! Astrolog Aygül Aydın 12 burcu tek tek yorumladı: En şanslı burç O, 3 burç ev sahibi oluyor!
Mart'ta tüm gezegenler Balık'ta! Astrolog Aygül Aydın 12 burcu tek tek yorumladı: En şanslı burç O, 3 burç ev sahibi oluyor! Mart ayında tüm gezegenler Balık burcunda olacak. Yılın en can alıcı günün 25 Mart'taki ay tutulması olduğunu söyleyen astrolog Aygül Aydın 12 burç için Mart ayı yorumlarını paylaştı. İşte 2024 Mart Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
29.02.2024 Astroloji
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Terazi burcu 2024'te sahneye çıkıyor! Aygül Aydın müjdeyi verdi, Terazilerdeki değişimi yorumladı!
Terazi burcu 2024'te sahneye çıkıyor! Aygül Aydın müjdeyi verdi, Terazilerdeki değişimi yorumladı! Astrolog Aygül Aydın, 2024 Terazi burcundaki değişim ve dönüşümleri yorumladı. Yeni yılda Terazileri bekleyen olayları anlatan Aydın, 2024'te gerçekleşecek gökyüzü olaylarıyla birlikte burçların alması gereken kararları açıkladı. Ünlü Astrolog, Teraziler için 25 Mart'ı dönüm noktası saydı. İşte Terazi burcu 2024 yorumu...
20.12.2023 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

25 Mart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 25 mart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.