2023

2023

Son dakika 2023 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2023 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2023 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2023

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2023 gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.583 2023 haberi bulunmuştur. Tüm 2023 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şampiyonluk kupasıyla Süper Kupa aynı anda mı verilecek? Galatasaray Süper Lig şampiyonluk kupasını Süper Kupayla mı alacak?
Şampiyonluk kupasıyla Süper Kupa aynı anda mı verilecek? Galatasaray Süper Lig şampiyonluk kupasını Süper Kupayla mı alacak? Süper Lig 2023-2024 şampiyonu kim oldu sorusu derbi sonrası belli olacak. Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Rams Park'ta oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisinde sezonun şampiyonu büyük oranda belli olacak. Lider Galatasaray bir puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe ise mutlak galip gelmek zorunda sahaya çıkacak. Ancak taraftarın bir başka merak konusu daha var. Daha önce ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Süper Kupa'da da yenen Cimbom, şampiyonluk kupası ile süper kupayı aynı anda mı alacak? İşte detaylar...
19.05.2024 Şampiy10
Kreşte skandal görüntü! Soruşturma başlatıldı, şikayetçi sayısı arttı
Kreşte skandal görüntü! Soruşturma başlatıldı, şikayetçi sayısı arttı Antalya'nın finike ilçesindeki özel kreşte 1'i kız 2 çocuğu darbettiği belirlenen kreşin sahibi ve öğretmeni Özlem Ünal, soruşturma kapsamında tutuklandı. Ünal'ın çocukları darbettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
19.05.2024 Gündem
Fenerbahçe en son hangi yıl şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin son şampiyonluğu ne zaman?
Fenerbahçe en son hangi yıl şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin son şampiyonluğu ne zaman? Derbi için geri sayım başladı. Rams Park'ta 19 Mayıs 2024 Pazar akşamı Galatasaray Fenerbahçe maçı oynanacak. Sarı kırmızılı ekip 1 puan alması halinde 2023-2024 şampiyonluğunu ilan edecek. 6 puan geride ikinci sırada bulunan sarı lacivertli ekip, galip gelmesi halinde şampiyonluk hayallerini son haftaya taşıyacak. Peki Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? İşte Fenerbahçe'nin en son şampiyonlukları...
19.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
Süper Lig'de namağlup şampiyon olan takım hangisi? Türkiye ve dünyada namağlup şampiyon olan takımlar listesi!
Süper Lig'de namağlup şampiyon olan takım hangisi? Türkiye ve dünyada namağlup şampiyon olan takımlar listesi! Türkiye'de namağlup şampiyon olan takımlar hangileri sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu akşam oynanacak Galatasaray Fenerbahçe maçıyla birlikte 2023-2024 sezonu şampiyonu büyük ölçüde belli olacak. Galatasaray'ın maçtan 1 puan alması halinde sarı kırmızılılar 24'üncü şampiyonluğunu ilan edecek. Futbolseverler bu büyük maç öncesi Süper Lig'de namağlup şampiyon olan takım var mı merakla araştırmaya başladı.
19.05.2024 Şampiy10
Galatasaray kazanırsa şampiyon mu? 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe'yi yenerse şampiyon mu olacak?
Galatasaray kazanırsa şampiyon mu? 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe'yi yenerse şampiyon mu olacak? Süper Lig'de sezonun şampiyonluk maçı bu akşam Rams Park'ta oynanıyor. Ligin 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 99 puanla lider olan sarı kırmızılı ekip, 93 puanlı ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Son iki hafta kala zirvede 6 puan farkla yalnız kalan Cimbom, yendiği takdirde 2023-2024 sezonu şampiyonu olacak. Taraftarlar maç öncesi şampiyonluğun matematiksel ihtimallerini araştırmaya başladı. Peki Galatasaray kazanırsa şampiyon mu olacak?
19.05.2024 Şampiy10
Süper Lig'de en çok puanla şampiyon olan takım hangisi? Süper Lig'de puan rekoru hangi takımda? En fazla kaç puanla şampiyon kim oldu?
Süper Lig'de en çok puanla şampiyon olan takım hangisi? Süper Lig'de puan rekoru hangi takımda? En fazla kaç puanla şampiyon kim oldu? Süper Lig'de bu akşam 2023-2024 sezonu şampiyonu belli oluyor. Galatasaray Fenerbahçe arasında oynanacak Trendyol Süper Lig 37. hafta mücadelesi sonrası lider Galatasaray şampiyonluğunu ilan edebilir. Maçtan 1 puan alması halinde mutlu sona ulaşacak sarı kırmızılı takım aynı zamanda lig tarihinde en fazla puanla şampiyon olan takım ünvanını da kazanacak. Taraftarlar bu zorlu mücadele öncesi Süper Lig'de en çok puanla şampiyon olan takımı, en fazla kaç puanla şampiyon olunduğunu araştırmaya başladı.
19.05.2024 Şampiy10
Galatasaray şampiyon oldu mu? 19 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var?
Galatasaray şampiyon oldu mu? 19 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray şampiyon oldu mu; Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında bu akşam Fatih Karagümrük ile karşılaşan sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. Ligde 96 puanla lider olan ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan Galatasaray, galip gelmesi ve Fenerbahçe'nin de Koyserispor karşısında puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Mertens'li, Icardi'li, Ziyech'li Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu olacak? Detaylar haberimizde.
19.05.2024 Galatasaray
Süper Lig küme düşen takımlar: Kaç takım küme düşüyor? 3'ü gitti 1'i kaldı!
Süper Lig küme düşen takımlar: Kaç takım küme düşüyor? 3'ü gitti 1'i kaldı! Süper Lig'in 37. haftası Galatasaray Fenerbahçe derbisi dışında tüm maçlar oynandı. Şampiyon bu akşam belli olacak. Düşme hattında ise bir takımın daha lige vedası kesinleşti. Gaziantep FK'ya yenilen Fatih Karagümrük, küme düştü. Daha önceden İstanbulspor ve Pendikspor da küme düşmüştü. Peki Süper Lig'de kaç takım küme düşecek? İşte 2023-2024 küme düşen takımlar...
19.05.2024 Şampiy10
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı Çorum'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürülen Nazegül Orhan ve kardeşi Meryem Karakoçak, toprağa verildi. Nazegül Orhan’ın Ağustos 2023'te kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu eşi Hasan Orhan hakkında ‘Kadına karşı tehdit’ suçundan dava açıldığı ortaya çıtı.
18.05.2024 Gündem
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20-31 Mayıs tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
18.05.2024 Gündem
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyor
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyor MEB son dakika açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin 20-28 Haziran'daki mesleki çalışma programlarını bulundukları illerde yapabilmelerine imkan tanıdı.
18.05.2024 Gündem
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
18.05.2024 Gaziantep
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı Çılgın Sayısal Loto’da 300 milyon TL’yi aşan ikramiye çekilişi bugün gerçekleşecek. Şanslarını denemek isteyen vatandaşlar ise bayilere akın etti. Kuruluşundan bu yana 50’nin üzerinde ikramiye veren İstanbul’un ‘şanslı bayisi’ olarak bilinen Bahçekapı Gişesi’nde de hareketlilik başladı. Bayinin 3’üncü kuşak yetkilisi Ergün Yıldız, en son 2017 ve 2020 yılında büyük ikramiye verdiklerini ifade ederek, “Çekilişin uzun süre devretmesi dolayısıyla yoğunluk oluyor. Tarihi gişe olduğumuz için de insanlar bizi tercih ediyor. Şanslı yer olarak görülüyoruz. Özellikle şehir dışından gelen müşterilerimiz çok fazla, bizden daimi oynayan, kargoyla isteyen müşterilerimiz var. Çünkü biz bileti aşkla, inanarak satıyoruz. Biz şansı değiştiren gişeyiz” dedi.
18.05.2024 Gündem
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin makro ekonomik göstergelerindeki iyileşmeyi girişim sermayesi fon yöneticileri ile konuştuğunu belirterek, “Türkiye'nin kredi risk priminin hızla düşüyor olması Türk ekonomisinin doğru yolda olduğunun önemli göstergelerinden biri. Bunun sonucunda önümüzdeki dönemde Türkiye'ye yatırımların çok hızlanacağını öngörüyoruz. Türkiye'nin yeni dönemdeki bu sermaye akımlarını hızlı çekmesi, bu kaynağın büyük ölçekte katma değerli üretime, teknolojik dönüşüme ve teknolojik girişimciliğine kazandırılması için çabalarımızı artıracağız. Türkiye yepyeni başarı hikayelerini hayata geçirecek ve bu defa öncekilerden de daha güçlü şekilde, katma değerli, rekabetçi, verimli üretim ve yüksek teknoloji girişimleri hikayede başrol oynayacak." dedi.
17.05.2024 Ekonomi
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Gündem
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti Ünlü oyuncu Burak Deniz, marka yüzü olduğu Lufian’ın 2024 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu için kameraların karşısına geçti. “Kendin Olduğun Her An Lufian” sloganını benimseyen marka, rahat ve özgür stilini Burak Deniz’in karizmatik tarzı ile bir araya getirdi.
17.05.2024 Advertorial
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
17.05.2024 Gaziantep
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Ekonomi
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri AŞ’nin CANON markalı ürünlerin yeniden satış fiyatını tespit etmek suretiyle Kanun’u ihlal ettiği iddiasına yönelik Rekabet Kuruluna sözlü savunma yapacak.
17.05.2024 Ekonomi
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın  savunması
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın savunması Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 6 Şubat depremlerinde 24 kişinin hayatını kaybetti. Sulayıcı Apartmanı davasında, binayı yaptıran, zemin katta traktör galerisi bulunan ve kolon kestiği iddiasıyla hakkında 618 yıla kadar hapis cezası istenen Mahmut Sulayıcı, ilk duruşmada, "Kendi ailemle birlikte para karşılığında binayı Ökkeş K.'ye yaptırdım. Binanın altındaki traktör bayisi bana aittir, bu iş yerinde kolon kesme olayı olmamıştır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten Kur Korumalı ve CDS açıklaması: Finansal göstergelerimiz iyileşiyor
Bakan Şimşek'ten Kur Korumalı ve CDS açıklaması: Finansal göstergelerimiz iyileşiyor Bakan Şimşek "Risk primini gösteren CDS geçen yıl mayıs ayına göre 435 baz puan azalarak 2020 yılı şubat ayından sonraki en düşük seviyesi olan 268 baz puana geriledi" açıklamasında bulundu.
16.05.2024 Ekonomi
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi!
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi! İstanbul'un Sancaktepe İlçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in, külotlu çorapla boğularak öldürüldüğü iddiasıyla yargılanan davaya 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Seçil Çiftçi getirildi. Tutuksuz sanık Cemal Çiftçi ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.
16.05.2024 Gündem
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış Türkiye’deki yabancı kartlı işlemlerin 2024’ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla ciro bazlı yüzde 7, adet bazlı ise yüzde 16 büyüdüğü açıklandı. Bireysel yabancı kartlı ödemelerin ülke bazlı dağılımı incelendiğinde İngiltere menşeli kartlar ciroda zirvede yer aldı. Mısır menşeli kartlar ise geçen yıla göre büyüme rekoru kırdı. Yabancıların en çok harcama yaptığı şehirler sırasıyla İstanbul Antalya, İzmir, Ankara ve Muğla oldu.
16.05.2024 Ekonomi
Kozan'da Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda robotik kodlama sınıfı açıldı! Kurdelesi kesildi
Kozan'da Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda robotik kodlama sınıfı açıldı! Kurdelesi kesildi Adana'nın Kozan ilçesinde Şehit Suat Ocak ilkokulunda robotik kodlama sınıfı açıldı.
16.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

2023 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2023 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.