2022

2022

Son dakika 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.146 2022 haberi bulunmuştur. Tüm 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozanlı boksör Türkiye şampiyonu oldu
Kozanlı boksör Türkiye şampiyonu oldu Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Kozanlı sporcu şampiyon oldu.
20.05.2024 Adana
Seda Sayan kocasını öve öve bitiremedi: Prens gibi adamdır
Seda Sayan kocasını öve öve bitiremedi: Prens gibi adamdır Estetik haberleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Seda Sayan, meslektaşı Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de dünyaevine girmişti. Ünlü sanatçı; özel hayatı, estetik operasyonlar ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
19.05.2024 Magazin
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Rusya, Ukrayna'nın Harkov kentini vurdu: 3 ölü
Rusya, Ukrayna'nın Harkov kentini vurdu: 3 ölü Rusya güçlerinin Ukrayna'nın Harkov kentine güdümlü bombalarla düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi de yaralandı.
18.05.2024 Dünya
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu?
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; 28 Şubat davasında hüküm giyen Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Aydan Erol gibi isimlerin de yer aldığı tutukluların, 'sürekli hastalık ve kocama hali' nedeniyle cezaları affedildi. Peki, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu, 28 Şubat davası sanığı Çevik Bir kimdir? Şu an Çevik Bir kaç yaşında ve nerede?
17.05.2024 Gündem
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu!
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu! Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar ile 28 Şubat davasında ceza alan emekli orgeneraller arasında bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu. Doğan, "Televizyonlarda bir aftan bahsediliyor. Af söz konusu değil. Doğrudan doğruya anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir" dedi.
17.05.2024 Gündem
Türk Tarih Kurumu’ndan Süheyl Ünver Sanat Koleksiyonu
Türk Tarih Kurumu’ndan Süheyl Ünver Sanat Koleksiyonu Hekim ve akademisyen kimliğinin yanı sıra kültür ve sanat alanında da eserler veren Süheyl Ünver’in şahsi emeğiyle oluşturduğu ve Türk Tarih Kurumuna bağışladığı sanat koleksiyonu, Kurum tarafından 4 cilt hâlinde yayımlanmıştır.
17.05.2024 Vitrin
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Artvin - Rize Havalimanı'ndan rekor! 2 yılda 2 milyon kişiyi ağırladı
Artvin - Rize Havalimanı'ndan rekor! 2 yılda 2 milyon kişiyi ağırladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, açıldığı 14 Mayıs 2022 tarihinden bu yana Rize-Artvin Havalimanı’nı 1 milyon 927 bin 680 yolcunun kullandığını belirterek, “Havalimanımıza açıldığı günden bugüne kadar 13 bin 901 uçak iniş kalkış gerçekleştirirken 2 yıldaki yük toplam 13 bin 526 ton oldu” dedi.
15.05.2024 Ekonomi
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de  Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de yaşanacak!
15.05.2024 Şampiy10
Sahte rapor alıp tatile gitti! ‘Görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme' suçundan hapis cezası aldı
Sahte rapor alıp tatile gitti! ‘Görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme' suçundan hapis cezası aldı Konya'da Özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak çalışan Sait U., hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp tatile gitti. Sahte raporla tatile çıktığını öğrenen rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle açılan davada, 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından beraat ederken, ‘Görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme' suçundan 5 ay hapis cezası aldı.
15.05.2024 Gündem
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı şirkette çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaptığı ortaya çıktı.
14.05.2024 Gündem
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı Antalya'nın Serik ilçesinde 7 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit, cep telefonunun en son sinyal verdiği bölgede, 100 polis ve kadavra köpeğiyle arama yapıldı. Sosyal medyadan Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık'la tanıştıktan bir süre sonra kaybolduğu iddia edildi.
14.05.2024 Gündem
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı Konyaaltı Temizlik İnşaat Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.'de çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi üzerine geçirdiği gerekçesiyle 'Dolandırıcılık' ve 'Güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı.
14.05.2024 Gündem
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 40’ı aşkın ülkeden 520 civarında sporcunun katılımıyla düzenlenen düzenlenen şampiyonanın son gününde Türkiye’yi taekwondoda 4 ve para taekwododa 5 olmak üzere 9 sporcu temsil etti. Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Şampiyonası’nı genel sıralamada zirvede tamamlayan milli sporcular yurda döndüğü açıklandı.
13.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı! Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı.
12.05.2024 Şampiy10
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık'
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık' Nişantaşı'nda görüntülenen Nükhet Duru'ya, "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" şeklindeki tartışma çıkaran röportajı hatırlatıldı. Sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan sanatçı, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Magazin
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Aslı Enver 40. Yaşını kutladı! “Her şeyin en güzelini hak ediyorsun Aslışkom”
Aslı Enver 40. Yaşını kutladı! “Her şeyin en güzelini hak ediyorsun Aslışkom” Berkin Gökbudak ile 2022 yılında evlenen Aslı Enver 4 Temmuz 2023'te kızı Elay'ı kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Taze anne Aslı Enver, 40 yaşına bastı.
11.05.2024 Magazin
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre 8+1 koltuk kapasiteli araçlardan 4+1 koltuk kapasiteli taksiye dönüşmek isteyenlerin kuraları çekildi. 737 8+1 araç 4+1'e dönüşmesi için süre başladı.
9.05.2024 Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Rekabet Kurulu'ndan META'ya 898 milyon lira ceza!
Rekabet Kurulu'ndan META'ya 898 milyon lira ceza! Rekabet Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, META’nın Facebook, Instagram ve WhatsApp hizmetlerinden topladığı verileri kullanarak pazarda faaliyet gösteren rakiplerinin faaliyetlerini zorlaştırdığı ve pazara giriş engeli yarattığı tespit edilerek META’ya toplamda 898 milyon TL idari para cezası verildi.
8.05.2024 Ekonomi
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler… UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak için sahaya çıkacak. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de en yüksek oranlarla yaşanacak.
8.05.2024 İddaa
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.