2013

2013

Son dakika 2013 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2013 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2013 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2013

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2013 gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.158 2013 haberi bulunmuştur. Tüm 2013 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevilla'dan Jesus Navas'a benzeri görülmemiş sözleşme!
Sevilla'dan Jesus Navas'a benzeri görülmemiş sözleşme! İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla, kulübün efsane isimlerinden Jesus Navas ile ömür boyu geçerli olacak bir sözleşme imzaladı. Yapılan sözleşmeye göre 38 yaşındaki oyuncu, 31 Aralık 2024 tarihine kadar kariyerine futbolcu olarak devam edecek ardından ise takımda istediği bir pozisyonda çalışacak.
18.05.2024 Şampiy10
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın Lisedeyken kayboldu, ailesi 27 yıl boyunca öldüğünü düşündü, gerçek yalnızca 200 metre uzaktaydı.
17.05.2024 Gündem
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı!
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı! İtalya'da dünyaya gelen ve 5 yıl önce babası Demirbilek Yiğit'in İzmir'e getirdiği Leonardo Maximus Yiğit ile ilgili, anne Ilaria Alassondra Sassone'nin Urla 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada çocuğun, vatandaşı olduğu ülkeye iadesi kararı istinafın ardından Yargıtay'da da onandı.
17.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 28 Şubat Davası sanıkları Çevik Bir, Fevzi Türkeri, Erol Özkasnak, Yıldırım Türker, Çetin Doğan, Avni Yılmaz, Hacı Sülük ve Sevda Yüksel'in cezalarına Cumhurbaşkanı tarafından af getirildi.
16.05.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdiğini açıkladı.
16.05.2024 Gündem
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdi
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenilenerek hizmete alınan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı’na övgü. Hat dünyanın önde gelen gezi sitelerinden “loneyplanet.com” tarafından Avrupa’da gezilmesi gereken 6 demiryolu rotası arasında gösterildi.
16.05.2024 Gündem
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak? Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson ve ünlü Youtuber Jake Paul ringde karşı karşıya gelecek. Maç için geri sayım başlarken, heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Boks severlerin yakından takip ettiği maçın detaylarını sizler için derledik. Peki, Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
15.05.2024 Gündem
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu?
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu? Müzikal yaşamına 30 albüm sığdıran Ferdi Özbeğen, 1980'de Gülşen Bubikoğlu, Tanju Gürsu ve Hulusi Kentmen ile "Tanrıya Feryat" gibi filmlerde rol almıştı.  Bir dönemin en sevilen müzisyenlerinden Ferdi Özbeğen, 1990'lı yıllarda yardımcısı Hilmi Mutlu'yu evlat edinmişti. 
15.05.2024 Magazin
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Şampiy10
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.
6.05.2024 Gündem
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024 Ekonomi
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüş, boks severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Eski ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson, YouTuber Jake Paul ile Temmuz ayında maç yapacak. Peki, Jake Paul-Mike Tyson maçı ne zaman, dövüş maçı saat kaçta yapılacak? Jake Paul ve Mike Tyson’un maçının kuralları neler?
1.05.2024 Şampiy10
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'un göbeğindeki parkta 5 yaşındaki evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Parkta basit önlemler alınmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı." dedi.
29.04.2024 Gündem
TÜİK açıkladı! 10 yılda kadınlar, 45 yaş üstü erkekle evlendi
TÜİK açıkladı! 10 yılda kadınlar, 45 yaş üstü erkekle evlendi Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK), Türkiye'de geçen yıl 565 bin 435 çift hayatlarını birleştirdi ve 18 bin 26 akraba evliliği oldu. 2023'te 16-17 yaş grubunda 706, 18-19 yaş grubunda ise 5 bin 657 erkek evlendi. Kadınlarda ise 16-17 yaş grubunda 10 bin 471, 18-19 yaş grubunda 38 bin 335 evlilik olduğunu açıkladı.
29.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Ersun Yanal sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yaptı.
25.04.2024 Fenerbahçe
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibriyle bir markayı yok etti. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerimizle ilgili çalışma var
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerimizle ilgili çalışma var Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir televizyon kanalında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. "2013'te IMF ile noktayı koyduk. IMF ile masaya oturulması kesinlikle söz konusu değil." diyen Yılmaz, "Enflasyonu düşürmeye kararlıyız, geçmişte de bunu yapabilmiş bir kadroyuz. Bu bir süreç. Haziran, Temmuz ve Ağustos'ta enflasyon düşecek." dedi.
19.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Passolig ile beraber kart sahipleri, elektronik kart uygulamasıyla stadyumlara giriş yapabiliyor. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar arama motorlarına yönelerek “Passolig çöktü mü?” sorusa yanıt arıyor.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2013 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2013 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.