16

16

Son dakika 16 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 16 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 16 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

16

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 16 gelişmeleri de dahil olmak üzere 85.864 16 haberi bulunmuştur. Tüm 16 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Kurban bayramında kediler hacca gider mi, bu iddia doğru mu, kurban bayramında kediler nereye gidiyor? Kediler kurban bayramında neden ortadan kaybolur?
Kurban bayramında kediler hacca gider mi, bu iddia doğru mu, kurban bayramında kediler nereye gidiyor? Kediler kurban bayramında neden ortadan kaybolur? Kurban Bayramı günlerinde ortadan kaybolduğu iddiasının gerçek olup olmadığına dair araştırmalar arttı. 2024 yılında Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlayacak. 4 gün sürecek olan bayram 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek. 15 Haziran Cumartesi günü ise Kurban Bayramı arefesi eda edilecek. Peki, Kurban bayramında kediler hacca gider iddiası doğru mu, kurban bayramında kediler nereye gidiyor?
6.05.2024 Gündem
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı
Milli Muharip Uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarı ile tamamladı Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.
6.05.2024 Ekonomi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 16 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 16 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hale getirdi.
6.05.2024 Gündem
Kurban bayramında hangi hayvanlar kesilir? Kurban bayramında dişi hayvan kesilir mi, kurbanda kesilecek hayvanların özellikleri nelerdir?
Kurban bayramında hangi hayvanlar kesilir? Kurban bayramında dişi hayvan kesilir mi, kurbanda kesilecek hayvanların özellikleri nelerdir? 2024 yılı Kurban Bayramı 20 Haziran’da başlıyor. Kurban Bayramı için az bir süre kalırken kurban ibadetini yerine getirecek olan vatandaşların kurbanlık şartları ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bu yıl için vekâletle kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlenmiştir" dedi. Peki, Kurban bayramında hangi hayvanlar kesilir? Kurban bayramında dişi hayvan kesilir mi, Kuranda hangi hayvanlar kesilmez, hangi hayvan kurbanlık olmaz?
6.05.2024 Gündem
Otomotiv ihracatı Nisan ayında arttı! 2,75 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı Nisan ayında arttı! 2,75 milyar dolar oldu Türkiye otomotiv endüstrisinin nisan ayı ihracatı yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolar oldu.
6.05.2024 Ekonomi
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü"
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü" Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık çalışanlarına kürekle saldırıp ambulansa zarar veren, bir sağlık çalışanının yaralanmasına neden olan Yılmaz Aksoy yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyerek, "Babam elimde öldü" dedi.
6.05.2024 Adana
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi
6 yaşında evlendirme davası 10 Haziran'a ertelendi 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.
6.05.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi Antalya’da yaşanan teleferik kazasına ilişkin bilirkişi raporunda, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası’nın olurunun yeterli olduğu belirtilirken, sonrasında ise inşaat mühendisi onayı ve imzasının bulunmadığı ifadesine yer verildi.
5.05.2024 Gündem
Seyhan polisi bir evde 10 ruhsatsız tabanca ele geçirdi
Seyhan polisi bir evde 10 ruhsatsız tabanca ele geçirdi Seyhan polisi bir eve yaptığı baskında, poşet içinde 10 ruhsatsız tabanca ele geçirdi.
5.05.2024 Adana
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde dün etkili olan sağanakla meydana gelen selde hasar tespit ve temizlik çalışmaları devam ederken, gelin arabasının sel sularında ilerlemesi ve su basan kıraathanede müşterilerin oyuna devam etmesi kameraya yansıdı.
5.05.2024 Gündem
'Kalkan-21' operasyonu!  16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland
'Kalkan-21' operasyonu! 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Muğla ve Adana’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen 'Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı" dedi.
5.05.2024 Gündem
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi Siyah-beyazlı kulüp, 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
4.05.2024 Beşiktaş
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs Cumartesi günü erişime açılıyor. Sonuçlar DV programının resmi web sitesi olan dvprogram.state.gov adresinden ilan edilecek. Sonuçları kontrol etmek için teyit numaranızı, soyadınızı, doğum tarihinizi ve doğrulama kodu gerekecek. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, vize başvurusu için ilerleme devam edecek, ancak sonuçlar olumsuzsa başvuru kabul edilemeyecek. Sonuçları sorgulama işlemi, sadece DV programının resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek. Adaylara ek olarak, sonuçlar herhangi bir konsolosluktan veya ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan bildirilmeyecek. Peki, Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak?
4.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı İstanbul’da“Mahzen-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri kurşunlaması, kasten yaralama ve tehdit suçlarına karıştığı tespit edilen elebaşılığını Beratcan Gökdemir’in (yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütü (Daltonlar) üyesi 14 şüpheli yakalandı.
4.05.2024 Gündem
Emekli ve memurun zam oranı belli oldu! Hesap değişiyor, kök maaş müjdesi, işte yeni maaş tablosu
Emekli ve memurun zam oranı belli oldu! Hesap değişiyor, kök maaş müjdesi, işte yeni maaş tablosu Emekli ve memurları yakından ilgilendiriyor. Emekliye maaş zammı ve kök maaş müjdesiyle ilgili yeni gelişme verildi. 16 milyon emeklinin geliri Temmuz ayında artacak. Yıllık enflasyon nisanda yüzde 69.8 ile 17 ayın zirvesine çıktı. 4 aylık enflasyon da yüzde 18.72 olarak gerçekleşti. Emeklinin 4 aylık zam oranı tek tek hesaplandı.
4.05.2024 Ekonomi
Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı: Er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı!
Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı: Er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı! 2024 Mayıs celbi için askerlik yerleri belirlendi. Yedek subay, astsubay ve er adayları, kendi sınıflandırma sonuçlarını e-Devlet platformu üzerinden öğrenebilirler. Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan sevk tarihlerine göre adaylar, birlik yerlerini ve görev yerleri nereden öğrenilecek
3.05.2024 Gündem
Güzellik merkezinde küçük kız çocuğunu cinsel istismar etmişti! Mahkeme kararını verdi
Güzellik merkezinde küçük kız çocuğunu cinsel istismar etmişti! Mahkeme kararını verdi Ankara'da kendisini 'dini önder' olarak tanıtan güzellik merkezi sahibi C.U., yanında çalışan güzellik uzmanı kadının kızı R.A.'ya (16), 3 yıl önce 13 yaşındayken misafir olarak evlerinde kaldığı sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmada kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi.
3.05.2024 Gündem
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Gündem
2024 MSB mayıs celbi askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı
2024 MSB mayıs celbi askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı Mayıs celbi askerlik yerleri belli oldu. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, mayıs 2024 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin askerlik yerleri online sistem üzerinden ilan edildi.
3.05.2024 Gündem
Er sınıflandırma sonucu neden açıklanmadı? Askerlik yerleri neden görünmüyor? 2024 Mayıs celbi sınıflandırma sonuçları
Er sınıflandırma sonucu neden açıklanmadı? Askerlik yerleri neden görünmüyor? 2024 Mayıs celbi sınıflandırma sonuçları Askerlik yerlerinin neden açıklanmadığı ve görülmediği sorgulanıyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, askerlik yerlerinin ilan edileceği tarih duyuruldu. Mayıs 2024 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin askerlik yerleri online sistem üzerinden ilan edilecek. Peki, Er sınıflandırma sonucu neden açıklanmadı? Askerlik yerleri neden görünmüyor?
3.05.2024 Gündem
Emekliye zam ve kök maaş müjdesi! Maaşlar için zam oranı verildi
Emekliye zam ve kök maaş müjdesi! Maaşlar için zam oranı verildi Emekliye maaş zammı ve kök maaş müjdesiyle ilgili yeni gelişme verildi. 16 milyon emeklinin geliri Temmuz ayında artacak. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı olmak üzere 3 düzenleme yapılacak. 4 aylık enflasyon oranı farkı belli oldu. Ocak 2024'te SSK, Bağ-Kur emekli zammı ile memur ve memur emeklisi zam oranı yüzde 49,25 olarak belirlendi. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye çıktı. Temmuz zammı ne kadar olacak? İşte emekli maaşıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.05.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

16 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 16 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.