15 Temmuz Şehidi

15 Temmuz Şehidi

Son dakika 15 Temmuz şehidi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 Temmuz şehidi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 Temmuz şehidi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Temmuz Şehidi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 temmuz şehidi gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 15 temmuz şehidi haberi bulunmuştur. Tüm 15 temmuz şehidi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti!
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti! Ramazan Bayramı nedeniyle devlet desteğindeki çocuklarla birlikte huzurevindeki vatandaşları ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,"Ellerinizi öpüp bayramınızı kutlamak istedik. Sizlerle bir arada olmak, büyüklerimizin duasını almak çok önemli" dedi.
10.04.2024 Gündem
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi!
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci General Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir bu yıl da unutulmadı. Her 15 Temmuz’da olduğu gibi Ömer Halisdemir anılıyor. 15 Temmuz darbe kalkışmasının seyrini değiştiren Ömer Halisdemir’in hayatı araştırılıyor. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Halisdemir kaç kurşun yedi?
15.07.2023 Gündem
Yolcu otobüsünde skandal! 45 kişi 13 saat ayakta kaldı
Yolcu otobüsünde skandal! 45 kişi 13 saat ayakta kaldı Mersin-İstanbul seferini yapan bir otobüste tahta kurusu paniği yaşandı. Araçtaki yaklaşık 45 yolcu tahta kurularından dolayı yaklaşık 13 saat boyunca ayakta yolculuk yapmak zorunda kaldı. Yaşanan panik yolcuların kamerasına yansıdı.
14.07.2023 Yaşam
Kira zammı tartışması büyüdü! ‘Vicdansız, dairemden çıkın'
Kira zammı tartışması büyüdü! ‘Vicdansız, dairemden çıkın' Maltepe'de bir apartmanda iki dairesi bulunan ev sahibi zam oranını kabul etmeyen kiracılarının isimlerini ve mevcut ödedikleri kira tutarını bir kağıda yazarak bina girişine astı. Ev sahibi astığı yazıda ‘vicdansız, çıkın dairemden’ notuna da yer verdi.
14.07.2023 Yaşam
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez"
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.
14.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babası: Yaralarımız bir kere daha acıyor
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babası: Yaralarımız bir kere daha acıyor 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan ikiz polisler Ahmet ile Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, Adana'da oğullarının kabrini ziyaret etti. Baba Oruç, "Her 15 Temmuz'da yaralarımız bir kere daha acıyor. Bu vatan için bizler de gerekirse canımızı vermeye hazırız" dedi.
14.07.2023 Yaşam
15 Temmuz şehidi polis Fatih Dalgıç, mezarı başında anıldı
15 Temmuz şehidi polis Fatih Dalgıç, mezarı başında anıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde İstanbul'da yardım etmek için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'nde çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fatih Dalgıç (26), memleketi Eskişehir'de mezarı başında anıldı. Vali Ayyıldız ile beraberindekiler, şehit Dalgıç'ın kabrine kırmızı gül bıraktı.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit'in babası: 15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk
15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit'in babası: 15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk 15 Temmuz hain darbe gecesinde Gölbaşı’nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan özel harekat polisi Cennet Yiğit’in babası Yahya Kemal Yiğit, "Bu vatandaki imanlı insanlar, vallahi onlara yeteriz. Onlardan korkmuyoruz, onların binine birimiz yeteriz. Bir Cennet gitti, binlerce Cennet geldi; bir Ömer Halisdemir gitti, binlerce Ömer Halisdemir geldi. Biz 15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk" dedi.
14.07.2022 Gündem
Vali Yerlikaya, 15 Temmuz Şehidi Fahrettin Yavuz’un Ailesini Ziyaret Etti
Vali Yerlikaya, 15 Temmuz Şehidi Fahrettin Yavuz’un Ailesini Ziyaret Etti İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya Hanımefendi 15 Temmuz kahramanlarından şehit Fahrettin Yavuz’un ailesine ziyarette bulundu.
13.07.2022 Siyaset
Bakan Varank: Birçok Avrupa ülkesi Türkiye'den İHA alabilmek için sıraya girdi
Bakan Varank: Birçok Avrupa ülkesi Türkiye'den İHA alabilmek için sıraya girdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, insansız hava araçlarıyla dünyanın gündeminde Türkiye'nin olduğunu belirterek, "Şu anda birçok Avrupa ülkesi de dahil ülkeler Türkiye'den insansız hava aracı satın alabilmek için adeta sıraya girmiş durumda" dedi.
21.02.2022 Ekonomi
Ömer Halisdemir için çirkin ifadeler kullanan İYİ Partili hakkında flaş gelişme
Ömer Halisdemir için çirkin ifadeler kullanan İYİ Partili hakkında flaş gelişme Son dakika haberi... Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminde darbeci generali vurarak gecenin seyrini değiştiren şehit Ömer Halisdemir için ‘darbeci’ ifadesi kullanan İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Songül Sarıtaşlı hakkında soruşturma başlattı.
27.07.2021 Siyaset
Bakan Akar açıkladı! TSK'dan kaç kişi ihraç edildi?
Bakan Akar açıkladı! TSK'dan kaç kişi ihraç edildi? Milli Savunma Bakanı Akar, FETÖ ile mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri’nden bugüne kadar ihraç edilen personel sayısını açıkladı.
13.07.2021 Gündem
15 Temmuz şehidi polisin babası: Unutmadık, unutamayız
15 Temmuz şehidi polisin babası: Unutmadık, unutamayız İstanbul'un Orhanlı Gişeleri'nde görev yaparken, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında, ekip aracında şehit olan polis memuru Ozan Özen’in babası Metin Özen, "Her yıl, her an aklımızda. Unutmadık, unutamayız" dedi.
15.07.2020 Gündem
Bakan Selçuk, 15 Temmuz şehidi öğretmenin eşi ve gazi öğretmenle görüştü
Bakan Selçuk, 15 Temmuz şehidi öğretmenin eşi ve gazi öğretmenle görüştü Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan öğretmen Yusuf Elitaş'ın eşi Serpil Elitaş ve gazi öğretmen Muhammet Fatih Zengin ile görüştü.
15.07.2020 Gündem
Bakan Varank, 15 Temmuz şehidi ağabeyini anlattı
Bakan Varank, 15 Temmuz şehidi ağabeyini anlattı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde şehit olan ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank'ı anlattı. O gece, ağabeyi İlhan Varank'ın "Biz korkarsak herkes korkar" diyerek, dışarı çıktığını belirten Bakan Varank, "Eşime, 'Mustafa’ya dikkat et' diye mesaj yazmış. O gece kendisiyle konuşamamış olmaktan dolayı çok hayıflanıyorum" dedi.
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz şehidi Prof. Dr. İlhan Varank kabri başında anıldı
15 Temmuz şehidi Prof. Dr. İlhan Varank kabri başında anıldı 15 Temmuz Şehidi Prof. Dr. İlhan Varank, Şehzadebaşı Camii'nin avlusunda bulunan kabri başında anıldı.
12.07.2020 Gündem
Zekeriya Öz’ün izi böyle bulundu
Zekeriya Öz’ün izi böyle bulundu Kumpas mağduru emekli Astsubay Erdem Kılıç, FETÖ’cü savcı Hikmet Usta’yı Almanya Düsseldorf yakınlarındaki Wuppertal’da bulduktan sonra peşini hiç bırakmadı. Günler boyu ve yüzlerce kilometre süren takip, Erdem Kılıç’ı Hollanda’nın Rotterdam kentinde, kayıplara karıştığı 10 Ağustos 2015’ten beri kimsenin görmediği FETÖ’cü savcı Zekeriya Öz’e götürdü.
2.07.2020 Gündem
15 Temmuz şehidi yakınının FETÖ hassasiyeti!
15 Temmuz şehidi yakınının FETÖ hassasiyeti! Adana'da bisikletiyle giderken FETÖ kitaplarının atıldığını gören şehit yakını, polisi arayarak ihbarda bulundu. Polis kitaplardan aldığı parmak iziyle zanlıları bulmak için çalışma başlattı.
26.09.2019 Gündem
Karabük'te 15 Temmuz şehidi mezarı başında anıldı
Karabük'te 15 Temmuz şehidi mezarı başında anıldı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Metin Arslan için mezarı başında anma töreni düzenlendi.
15.07.2019 Gündem
15 Temmuz şehidi İlhan Varank mezarı başında anıldı
15 Temmuz şehidi İlhan Varank mezarı başında anıldı 15 Temmuz Şehidi Prof. Dr. İlhan Varank, Şehzadebaşı Camii'nin avlusunda bulunan kabri başında anıldı.
14.07.2019 Gündem
'Gözyaşlarımızı kimseye göstermeden ağlıyoruz'
'Gözyaşlarımızı kimseye göstermeden ağlıyoruz' 15 Temmuz şehidi Yasin Yılmaz'ın babası Eyüp Yılmaz, "3 yıldır, bizler her gün ağıtlarımızdan rahatsız olmasınlar diye gözyaşımızı kimseye göstermeden ağlıyoruz." dedi.
14.07.2019 Gündem
Cihan Kaplan, Ukrayna'da şampiyon oldu!
Cihan Kaplan, Ukrayna'da şampiyon oldu! 30 Mayıs – 03 Haziran 2019 tarihleri arasında Ukrayna’nın Odessa kentinde düzenlenen ve 16 ülkeden sporcuların katıldığı MMM Dünya Şampiyonası’nda +94 Kg kategorisinde şampiyon Cihan Kaplan oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Etimesgut'ta halka hitap etti. Erdoğan, "Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha gerçekleştireceğiz. 2019'da 40 bin atama yapmış olacağız." dedi.
20.02.2019 Siyaset
Bakan Varank konuşma yaparken gözyaşlarına boğuldu
Bakan Varank konuşma yaparken gözyaşlarına boğuldu Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) kurulan ve 15 Temmuz şehidi Prof.Dr. İlhan Varank’ın adı verilen kütüphane açılışında ağabeyinin adını zikredince gözyaşlarına boğulan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, konuşmasını yarıda keserek kürsüden indi. Bakan Varank’ın duygu dolu anlarına davetliler ise alkışlarıyla eşlik ettiler.
2.12.2018 Gündem
15 Temmuz şehidi polisin eşi de polis oldu
15 Temmuz şehidi polisin eşi de polis oldu FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı'na yapılan bombalı saldırıda ikizi Ahmet Oruç ile birlikte şehit düşen Mehmet Oruç'un eşi Kübra Oruç, polis oldu.
19.07.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

15 Temmuz Şehidi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 temmuz şehidi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.