11 Şubat

11 Şubat

Son dakika 11 şubat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 11 şubat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 11 şubat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

11 Şubat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 11 şubat gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.457 11 şubat haberi bulunmuştur. Tüm 11 şubat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kansas City Chiefs için yapılan törende silahlı saldırı dehşeti: 1 ölü, 20’den fazla yaralı
Kansas City Chiefs için yapılan törende silahlı saldırı dehşeti: 1 ölü, 20’den fazla yaralı ABD’nin Kansas eyaletinde Super Bowl geçit töreninde silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 20’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.
15.02.2024 Dünya
MSB açıkladı! F-16 alım sürecinde takvim netleşiyor
MSB açıkladı! F-16 alım sürecinde takvim netleşiyor Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Kongresi'nde onay süreci tamamlanan Türkiye'ye F-16 savaş uçağı tedariki ve modernizasyonuna ilişkin takvimin bu yılın haziran-temmuz aylarında yürürlüğe girmesinin beklendiğini aktardı.
15.02.2024 Gündem
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Esenler'de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme sürecinin bitip bitmediği sorgulanıyor. 2023-2024 AÖF sınav takvimine göre ara sınav 23-24 Mart’ta yapılacak. Öğrenciler sınav için sayarken AÖF kayıt yenileme tarihleri 2024 sorgulaması deva ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı, Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır 2024?
13.02.2024 Gündem
Şaban Ayı Mesajları ve Sözleri: Ayetli, dualı, Resimli 2024 Şaban ayı mesajları!
Şaban Ayı Mesajları ve Sözleri: Ayetli, dualı, Resimli 2024 Şaban ayı mesajları! Şaban ayı 11 Şubat 2024 Pazar günü başladı. Peygamber Efendimiz (S.A.V) "Şa'ban benim, Ramazan da ümmetimin ayıdır." buyurmuştur. Ramazan ayının müjdecisi olan bu ayın gelişiyle birlikte Şaban ayı mesajları, Whatsapp ve sosyal medya mecralarından paylaşılmaya başlandı. İşte en güzel, Ayetli, dualı, Resimli Şaban ayı mesajları
11.02.2024 Gündem
11 Şubat 2024 Pazar günü güncel altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar, kaç TL?
11 Şubat 2024 Pazar günü güncel altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar, kaç TL? Hafta sonunda altın fiyatları düşüş eğilimine geçti. 11 Şubat 2024 Pazar günü gram altın fiyatı 1.997,32 lira seviyesinden işlem görüyor. İşte, 11 Şubat 2024 Pazar günü hafta sonu canlı altın fiyatları
11.02.2024 Ekonomi
Süper Lig'de 25. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 25. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'in 25. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler açıklandı.
9.02.2024 Süper Lig
Etkisi 10 gün sürecek: Astrolog Aygül Aydın: 12 burç için tek tek yorumladı: 4 burç paraya doyuyor, 3 burç sevgilisini kaybediyor!
Etkisi 10 gün sürecek: Astrolog Aygül Aydın: 12 burç için tek tek yorumladı: 4 burç paraya doyuyor, 3 burç sevgilisini kaybediyor! Bu hafta Kova burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Etkisi 10 gün sürecek. Diğer yandan Merkür'ün de Kova burcuna geçeceği 5-11 Şubat 2024 haftasını Astrolog Aygül Aydın yorumladı. İşte Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
5.02.2024 Astroloji
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye’nin ABD’den tedarik edeceği 40 adet F-16 blok 70 ve 79 adet modernizasyon kitine dair merak edilen tüm soruları cevapladı. MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, "Bazı Yunanistan kaynaklı haber sitelerinde iddia edildiğinin aksine F-16 tedariki ve modernizasyonu konusu herhangi bir şarta bağlı değildir." denildi.
1.02.2024 Gündem
Recep ayının son 10 günü ne zaman, bugün recep ayının kaçıncı günü 2024? Recep ayının sonu ne zaman?
Recep ayının son 10 günü ne zaman, bugün recep ayının kaçıncı günü 2024? Recep ayının sonu ne zaman? Bugün Recebin kaçıncı günü, Şaban ayı ne zaman 2024? Recep ayının 12 Ocak’ta başladı. Üç ayların başlangıcı Recep ayından sonra Şaban ondan sonra da Ramazan geliyor. Peki, Recep ayının son 10 günü ne zaman?
31.01.2024 Gündem
Zırhlı dualar: Şaban ayında her gece okuyun! Korkuya, belaya iyi gelen sureler hangileri?
Zırhlı dualar: Şaban ayında her gece okuyun! Korkuya, belaya iyi gelen sureler hangileri? Mübarek Üç ayların ikincisi Şaban ayı başlıyor. 11 Şubat 2024'te başlayacak Şaban ayı için peygamber efendimiz, "Şaban ayı benim ayımdır" buyurmuştur. Bu ayda okunacak dualar, çekilecek zikirler ön plana çıkar. Öte yandan zırhlı olarak bilenen dua ve sureler de vardır. Korkuya, belaya iyi gelen Kur'an sureleri arasında 7 sure vardır. Peki zırhlı dualar hangileridir?
28.01.2024 Dini Bilgiler
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak YSK’nın 31 Mart 2024 yerel seçimleri için açıkladığı takvim dün itibarıyla işlemeye başladı.
2.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'de yeni savunma krizi kapıda! Alexander Djiku ve Osayi-Samuel en az 20 gün yok
Fenerbahçe'de yeni savunma krizi kapıda! Alexander Djiku ve Osayi-Samuel en az 20 gün yok Fenerbahçe savunmasının iki kilit ismi en az 20 gün yok. Dün açıklanan Nijerya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Osayi-Samuel ve Gana Milli Takımı’nın banko oyuncusu olan Djiku, 13 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Afrika Kupası’nda ülkeleri için ter dökecek. İki futbolcunun 4 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası karşılaşmasında forma giymemesi kesinleşirken, milli takımlarının başarı durumuna göre bu rakam 9 maça kadar çıkabilir.
31.12.2023 Şampiy10
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “KPSS puanı baz alınarak Sosyal Güvenlik Kurumumuza alınarak 25 Müfettiş Yardımcısı personel alımı gerçekleştiriyoruz” dedi.
14.11.2023 Personel Alımı
Trabzon’un Fethi hangi padişah döneminde yapıldı, Trabzon'un fethi ne zaman? Fethin tarihi önemi nedir? Trabzon'un fethi nedenleri ve sonuçları
Trabzon’un Fethi hangi padişah döneminde yapıldı, Trabzon'un fethi ne zaman? Fethin tarihi önemi nedir? Trabzon'un fethi nedenleri ve sonuçları 4000 yıllık tarihi geçmişiyle, Roma ve Bizans dönemlerini yaşayan, Fatih Sultan Mehmet’in Fethettiği,  Yavuz Sultan Selim’in Valilik yaptığı, Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün üç kez ziyaret ettiği şehir Trabzon tarihi ve doğa güzellikleriyle dillere destan olmayı sürdürüyor. Peki, Trabzon’un Fethi hangi padişah döneminde yapıldı, Trabzon'un fethi ne zaman? Fethin tarihi önemi nedir? Trabzon'un fethi nedenleri ve sonuçları
14.08.2023 Gündem
Sosyal medyada tanıştıkları kadınları çağırıp gasbettiler!
Sosyal medyada tanıştıkları kadınları çağırıp gasbettiler! İstanbul Pendik'te sosyal medya üzerinden tanıştıkları yabancı uyruklu kadınları sözde buluşmak için çağırdıktan sonra, gasbettiği iddia edilen 2 kişi yakalandı. Şüphelilerin kadınların, buluşmaya gelmek için bindikleri taksi şoförlerini de gasbettikleri öğrenildi. Bir olay da güvenlik kameralarına yansıyan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
4.05.2023 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Birliği (AB) Parlamento Başkanları Zirvesi’nde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Meclis Başkanı Annita Dimitriu'nun 1974'te Türkiye’nin Kıbrıs adasına müdahalesini "işgal" olarak nitelemesine tepki göstererek, “Türkiye 1959 tarihli Kıbrıs Cumhuriyeti'ni kuran Zürih ve Londra anlaşmalarındaki garantör ülke haklarını kullanarak soydaşlarını bir katliamdan korumak için gitmiş ve adada barış ve güvenliği tesis etmiştir” dedi.
24.04.2023 Dünya
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, 11 Şubat'ta dünyaya gelen minik kızı Süreyya ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun aile pozuna, takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
25.03.2023 Magazin
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktı
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktı Deprem felaketinde Hatay'da yerle bir olan ve yüzlerce kişinin can verdiği Rönesans Rezidans'ın sahiplerinden Hüseyin Yalçın Coşkun’un kaçtığı Karadağ’da da inşaat yaptığı ortaya çıktı. Coşkun’dan daire alanlar, binaların sağlamlığından endişe ediyor. Kardeşi Mehmet Yaşar Coşkun da 11 Şubat’ta yurt dışına kaçmaya çalışırken havalimanında yakalanmıştı. İşte haberin detayları...
25.03.2023 Gündem
Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı
Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu İzmir'de tutuklandı.
21.03.2023 Gündem
2 OHAL Kararnamesi, Meclis'te
2 OHAL Kararnamesi, Meclis'te Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 2 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi daha TBMM'ye sunuldu.
13.03.2023 Gündem
Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten talebi
Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten talebi Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans'a yönelik soruşturmada tutuklanan müteahhit Mehmet Yaşar Coşkun'un (56) kardeşi ve ortağı inşaat mühendisi Hüseyin Yalçın Coşkun hakkında kırmızı bülten talep edildi.
28.02.2023 Gündem
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu!
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu! Ahbap Derneği başkanı Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurduğunu açıkladı.
23.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

11 Şubat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 11 şubat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.