10 Aralık

10 Aralık

Son dakika 10 Aralık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 10 Aralık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 10 Aralık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

10 Aralık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 10 aralık gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.018 10 aralık haberi bulunmuştur. Tüm 10 aralık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım"
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım" Adana’da arkadaşlarının ısrarı üzerine gece dışarı çıkınca bindiği otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu hem bedensel engelli kalan hem de konuşma kabiliyetini kaybeden genç kızın hayali hostes olmaktı.
29.04.2024 Adana
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Kadıköy'de ailenin iz peşinde olduğu cinayet gibi kazanın görüntüsü ortaya çıktı
Kadıköy'de ailenin iz peşinde olduğu cinayet gibi kazanın görüntüsü ortaya çıktı Kadıköy Caddebostan'da, 38 yaşındaki Nazan Burcu Soyyer hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Soyyer'in ailesi motosiklet ile otomobilin yarıştığını iddia ederek, bunu ispatlamak için görgü tanıklarından yardım istemişti.
26.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? AÖV vize sonuçları e devlet sorgulama ekranı: AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir?
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? AÖV vize sonuçları e devlet sorgulama ekranı: AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir? AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi ara sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihleri arasında oldu. Yapılan sınavların ardından gözler sınav sonuçlarına çevrildi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Sınav değerlendirme sürecinde 4 yanlış 1 doğru cevabı götürecek. Peki, AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte AÖV vize sonuçları e devlet sorgulama ekranı ve sınavın açıklanacağı tarih…
18.12.2023 Eğitim
AÖF soruları açıklandı mı? 11 Aralık AÖF cevap anahtarı açıklandı mı Anadolu.edu.tr AÖF cevap anahtarı sorgulama ekranı!
AÖF soruları açıklandı mı? 11 Aralık AÖF cevap anahtarı açıklandı mı Anadolu.edu.tr AÖF cevap anahtarı sorgulama ekranı! AÖF soruları ve ara sınav cevap anahtarı açıklandı mı sorusunun cevabı için gözler Anadolu.edu.tr AÖF cevap anahtarı sorgulama ekranında olacaj. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi sınavı 9-10 Aralık tarihinde düzenlendi. AÖF cevap anahtarı e-kampüs üzerinden erişime açıldı. Öğrencilerin gözü kulağı AÖF cevap anahtarında. Sınavlara katılan adaylar karşılarına gelen soruların doğru yanıtlarını AÖF cevap anahtarı ile sorguluyor. Peki AÖF soruları açıklandı mı? AÖF ara sınav cevap anahtarı açıklandı mı?
11.12.2023 Eğitim
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi?
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da eleme heyecanı bu gece devam ediyor. Sezonun sonlarına yaklaşan ve artık finale adım adım yaklaşılan yarışmada 10 Aralık eleme gecesinde adaylar tezgah başına geçiyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olarak belirlendi. Peki 10 Aralık MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
11.12.2023 Televizyon
Süper Loto'da 10 Aralık çekilişinin sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
Süper Loto'da 10 Aralık çekilişinin sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır? Süper Loto her Pazar akşamı yeni bir heyecanla vatandaşların karşısına çıkıyor. Milli Piyango Tv'den canlı takip edilebilecek çekiliş 10 Aralık 2023 akşamı saat 21:30'da yapılacak. Ardından kazandıran numaralar belli olacak. Talihlilerin ikramiye sorgulamaları başlayacak. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.
10.12.2023 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de  iki yüzlülük sergiliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de iki yüzlülük sergiliyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nün 75. yıldönümü vesilesiyle sosyal medyadan paylaşım yaptı. AK Parti Sözcüsü Çelik, "Batılı devletlerin çoğu çocuk katilleri ile el sıkışarak, Filistinlilerle dayanışmak isteyen halklarını engelleyerek, barış isteyen sesleri sansürleyerek iki yüzlülük sergiliyor" tepkisini gösterdi.
10.12.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze çağrısı
Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze çağrısı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj paylaştı.
10.12.2023 Gündem
AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?
AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak? 2023 2024 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Ara Sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecek. AÖF ara sınavı ilk oturum 9 Aralık Cumartesi (bugün) saat 10.00'da başladı. Sınavda her ders için 20 adet soru sorulacak ve 30'ar dakika süre verildi. Ders başarı puanı ara sınavın %30’u, dönem sonu sınavının da %70 i alınarak hesaplanıyor. Peki, AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?
9.12.2023 Eğitim
AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı?
AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF sınavları sona erdi. Bu yıl AÖF sınavları 9-10 Aralık tarihlerinde üç oturumda yapıldı. Sınavların sona ermesi sonrası öğrenciler sınavın zorluk kolaylık derecesini araştırmaya başladı. Peki, AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? AÖF sınav soruları nasıldı?
9.12.2023 Eğitim
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF 2023-2024 AKADEMİK TAKVİMİ
AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF 2023-2024 AKADEMİK TAKVİMİ Anadolu Üniversitesi (AÖF) Güz Dönemi Ara Sınavları 09-10 Aralık 2023 tarihlerinde üç oturumda yüz yüze tamamlanacak. Sınavlar sabah saat 9.30'da öğleden sonra ise saat 14.00'da başlıyor. Her ders için 20 soru soruluyor ve 30'ar dakika sınav süresi veriliyor. AÖF vize sınavının sonuçları için gözler Anadolu Üniversitesi'nden yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama…
9.12.2023 Eğitim
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, vizeye girmeyen finale girebilir mi? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım?
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, vizeye girmeyen finale girebilir mi? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi 1. ara sınavları bu hafta sonu yapılacak. Vizelere girmek istemeyenler ise finallere girme haklarının olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, AÖF vize sınavına girmeyen finale girebilir mi? AÖF vizeye girmedim finalden kaç almalıyım 2023, AÖF sınavında vizenin yüzde kaçı alınıyor?
9.12.2023 Eğitim
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor? AÖF güz dönemi vize sınavları başlıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2023-2024 öğretim yılı güz ve bahar dönemi sınav takvimine göre AÖF vize sınavları bu hafta içerisinde yapılacak. Peki, AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
8.12.2023 Eğitim
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 15. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler açıklandı. 9 Aralık Cumartesi akşamı oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.
7.12.2023 Fenerbahçe
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım başlıyor
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım başlıyor Türkiye’de yeme-içme kültürünün marka ismi Vedat Milor, en özel lezzet rotalarıyla teve2'de. Ünlü gastronomi yazarı, yeni programı 'Vedat Milor ile Tadına Doyamadım' ile şehir şehir dolaşıyor, lokantaların menülerinde öne çıkan tatları keşfediyor.
5.12.2023 Televizyon
Beşiktaş'ta seçim günü değişti! İşte yeni tarih...
Beşiktaş'ta seçim günü değişti! İşte yeni tarih... Siyah-Beyazlılar seçime gitmeye hazırlanırken yönetim tarihi değiştirdi. Daha önce en geç 17 Aralık'ta yapılacağı duyurulan kongrenin yeni tarihi açıklandı.
31.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim tarihi açıklandı
Beşiktaş'ta seçim tarihi açıklandı Beşiktaş'ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.
23.10.2023 Beşiktaş
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda; 3'ü terörden arananlar listesinde yer alan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerden 2'sinin 79 güvenlik görevlisinin şehit edildiği, 339 kişinin yaralandığı eylemlerin talimatını verdiği tespit edildi.
18.09.2023 Gündem
Gamze Taşçıer kimdir? CHP Ankara milletvekili adayı Gamze Taşçıer nereli, kaç yaşında, hangi bölgeden aday gösterildi?
Gamze Taşçıer kimdir? CHP Ankara milletvekili adayı Gamze Taşçıer nereli, kaç yaşında, hangi bölgeden aday gösterildi? Milletvekili listelerinin belli olmasının ardından seçmenler bulundukları illerde yer alan isimleri araştırmaya başladı. Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Gamze Taşcıer'in kim olduğu, kariyeri, nereli ve kaç yaşında olduğu da merak konusu oldu. Peki, Gamze Taşcıer kimdir, nereli, kaç yaşında?
11.04.2023 Gündem
Güvercin çaldığı evin sahibini öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet istemi
Güvercin çaldığı evin sahibini öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet istemi Eskişehir'de çatıdan güvercin çaldığı sırada karşılaştığı ev sahibi Hüseyin Pınar'ı (44) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Neşat Tür (19) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
13.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

10 Aralık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 10 aralık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.