1 Aralık

1 Aralık

Son dakika 1 aralık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 aralık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 aralık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1 Aralık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 aralık gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.875 1 aralık haberi bulunmuştur. Tüm 1 aralık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz"
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz" Adana'da Kozan Belediye Başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 28,05'ini alarak kazanan MHP'li Mustafa Atlı'nın görev yaptığı bankadan zamanında istifa etmediğini ileri süren Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Gürdal Topal, İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti. Atlı'nın avukatları tarafından propaganda sürecinde bu yöndeki eleştirilere yönelik yapılan açıklamada, "Mustafa Atlı bankada işçi olarak çalışmakta olup aday adayı olabilmek için görevinden ayrılması gerekmemektedir. Buna rağmen adaylık sürecinde bankadaki görevini layıkıyla ifa edemeyeceğini düşündüğü için kendi iradesiyle görevinden ayrılmıştır" denilmişti.
2.04.2024 Adana
6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede? Hangi illerde var, uyarı yapılan 4 il hangileri?
6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede? Hangi illerde var, uyarı yapılan 4 il hangileri? 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek. Peki, 6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede, hangi illerde var? Hangi iller risk altında?
19.03.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
17.03.2024 Gündem
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak?
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak? Kış lastiği zorunluluğu için son günlere girildi. Türkiye'deki kış lastiği zorunluluğu, tüm ticari araçlar (kamyon, kamyonet, otobüs vb.) için geçerlidir. Binek araçlar ve diğer araçlar için ise kış lastiği kullanımı zorunlu değildir. Peki, kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitecek? İşte, o detaylar
16.03.2024 Gündem
İsmail Kartal'dan Fred kararı! Kasımpaşa maçında olmayacak
İsmail Kartal'dan Fred kararı! Kasımpaşa maçında olmayacak Fenerbahçe'de teknik heyet, yüzde yüz hazır olmayan Fred'i Kasımpaşa maçının kadrosuna almadı. Brezilyalı oyuncu riske edilmedi.
24.02.2024 Fenerbahçe
Merkez Bankası açıkladı! Faiz oranları yükseltildi
Merkez Bankası açıkladı! Faiz oranları yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tebliğiyle reeskont işlemlerinde iskonto faiz oranı yıllık yüzde 43,25’e çıkarıldı.
23.12.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Kestirme, kolaycı bir çözüm yok, doğru yoldayız
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Kestirme, kolaycı bir çözüm yok, doğru yoldayız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. OVP’nin çalıştığını belirten Şimşek, “Attığımız adımlar sonuç vermeye başladı. Sabır ve kararlılıkla programı uygulayacağız, zamana ihtiyacımız var. Kestirme, kolaycı bir çözüm yok ama son birkaç ayda birçok alandaki gelişmeye baktığımızda programın çalıştığını, doğru yolda olduğumuzu göreceksiniz” ifadelerini kullandı.
14.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Kamuda tasarruf dönemi! Sadece Togg alabilecekler
Kamuda tasarruf dönemi! Sadece Togg alabilecekler Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Yatırımcı güveni arttı, risk primi düştü, rezervlerimiz güçlendi ve kur oynaklığımız azaldı’ diyerek ekonominin seyrini anlattı. Öte yandan Bakan Şimşek, kamu tasarrufları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte detaylar...
10.12.2023 Gündem
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor Ege Endüstri geçen hafta en yüksek kazancı elde ederek yüzde 26.29 artışla birinci sıraya yerleşirken, Konya Çimento da yüzde 20.46'lık getirisiyle ikinci sırada yer aldı. Öte yandan, en büyük kayıpları yaşayan hisseler arasında sırasıyla yüzde -12.25 ve yüzde -10.21'lik değer kaybıyla Mia Teknoloji ve Oyak Çimento bulunuyor. 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında 290.000.000 TL nominal değerli payları 3 TL sabit fiyattan satışa sunulan Batı Ege GYO ile 7,00 TL'den halka arz edilen Şeker Yatırım ve 57,15 TL'den halka arz edilen ÇATES Elektrik Üretim’in yatırımcısına ne kadar kazandırdığı merak ediliyor.
9.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! 'Güven ortamını pekiştiriyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! 'Güven ortamını pekiştiriyoruz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde konuşma yaptı. Yılmaz, "Ekonomide öngörülebilirliği artırmayı hızlandırıyoruz. Güven ortamını pekiştiriyoruz" dedi.
8.12.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'nın rezervlerinden yeni rekor
Merkez Bankası'nın rezervlerinden yeni rekor Merkez Bankası'nın rezervleri 136,5 milyar dolardan 140.1 milyar dolara yükseldi. Böylece tüm zamanların rekorları kırılmış oldu.
7.12.2023 Ekonomi
KKM'de 24,3 milyar liralık erime! BDDK duyurdu
KKM'de 24,3 milyar liralık erime! BDDK duyurdu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 24,3 milyar lira düşerek 2 trilyon 714 milyar 3 milyon liraya geriledi.
7.12.2023 Ekonomi
MSB: Yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 119’a ulaşmıştır
MSB: Yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 119’a ulaşmıştır Milli Savunma Bakanlığı, yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısının 119’a ulaştığını açıkladı.
7.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı Gümüşhane’de zorunlu kış lastiği uygulamasının başlamasıyla birlikte denetimler başladı.
3.12.2023 Gündem
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi Bahçelievler'de dövülerek gasbedildiğini iddia eden kişi, pencereye çıkarak yardım istedi. Çevredeki esnaf tarafından merdivenle birinci kattaki pencereden indirilen yabancı uyruklu kişi, polis merkezine götürüldü.
3.12.2023 Gündem
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Şeker Yatırım halka arz kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek, Şeker Yatırım Menkul Değerler A. Ş halka arz sonuçları açıklandı mı?
Şeker Yatırım halka arz kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek, Şeker Yatırım Menkul Değerler A. Ş halka arz sonuçları açıklandı mı? Şeker Yatırım Menkul Değerler (SKYMD) halka arzında talep toplama 30 Kasım-1 Aralık yapıldı. Halka arz sonucu bu akşam saat 18.30 itibarıyla belli oldu. Peki, SKYMD halka arz kaç lot verdi? Şeker Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
2.12.2023 Magazin
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama Denizbank, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan bazı görüntülerin tamamını paylaşarak, "Saadet zincirine bankada teslim edildiği iddia edilen bir kısım paralar, iddianın aksine banka kayıtlarından nakit ödeme yoluyla çıkarılarak "sistem" olarak adlandırılan organizasyona teslim edilmektedir" denildi. Denizbank'tan yapılan açıklamada, "İlgili kamera kayıtları, Bankamıza yatırılan bir paraya değil aksine bir hesap sahibinin, hesabından nakit çekme işlemine aittir" denildi.
2.12.2023 Gündem
Asgari ücret ilk ve son toplantısı ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak, yeni askeri ücreti belirleme takvimi belli mi?
Asgari ücret ilk ve son toplantısı ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak, yeni askeri ücreti belirleme takvimi belli mi? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret zammını belirleyecek olan asgari ücret tespit komisyonu için çalışanlar merak içinde arama motorlarına yöneldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantı tarihini az önce açıkladı. 1 Aralık’ta toplanması beklenen komisyon bir araya gelmedi. Peki, Asgari ücret son toplantısı ne zaman? Asgari ücret ilk ve son toplantısı ne zaman?
2.12.2023 Çalışma Hayatı
MasterChef'te kestane gecesi: 1 Aralık MasterChef All Star ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?
MasterChef'te kestane gecesi: 1 Aralık MasterChef All Star ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da ödül oyunu gecesi yaşanıyor. Gecenin konsepti ise kestane oldu. Jüri, şef adaylarından 5 çeşit yemek istedi. Menüde (Soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, ana yemek, tatlı) var. Kestaneyi en iyi yapan ilk etabı kazanacak. Peki 1 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te son eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
1.12.2023 Televizyon
1 Aralık 2023 On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
1 Aralık 2023 On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! On Numara bu akşam yeni bir heyecanla vatandaşlara ikramiyelerini dağıtmaya hazırlanıyor. 1 Aralık 2023 Cuma çekilişiyle On Numara kazandıran numaralar belli olacak. Talihlilerin ikramiye sorgulamalarının ardından dağıtım başlayacak. Peki On Numara sonuç sorgulama nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.
1.12.2023 Ekonomi
Aralık ayı ilk cuma mesajları! 🌟 Aralık ayının ilk cuma gününe özel mesajlar, sözleri ile 1 Aralık cuma mesajları!
Aralık ayı ilk cuma mesajları! 🌟 Aralık ayının ilk cuma gününe özel mesajlar, sözleri ile 1 Aralık cuma mesajları! Aralık ayının ilk cuma gününe özel olarak paylaşmak için güzel mesajlar araştırılıyor. İnsanlar, bu özel günde birbirlerine yeni umutlar, sevgi ve mutluluk dolu dileklerde bulunuyor. Aralık ayının güzellikleriyle buluşan cuma günü, paylaşılan duygusal mesajlarla daha anlam kazanıyor. İşte, bu özel gün için hazırladığımız Aralık ayı ve cuma gününe özel mesajlar...
1.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

1 Aralık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 aralık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.