Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da yeni takımlar belli oldu mu? İşte yeni takımlarla ilgili detaylar

Survivor'da yeni takımlar belli oldu mu? İşte yeni takımlarla ilgili detaylar

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yeni takımlar belli oldu. Dün gerçekleşen eleme sonrası Ünlüler takımında bir kadın yarışmacı kaldığı için adaların birleşmesi ve takımların değişmesi kararı alındı. Survivor'da yeni takımlar belli oldu mu? İşte Survivor'da kim hangi takımda?

Survivor'da yeni takımlar belli oldu mu? İşte yeni takımlarla ilgili detaylar

Survivor 2021'de yeni bir dönem başlıyor. Survivor'da ünlüler takımında tek kadın yarışmacı kalmasının ardından Acun Ilıcalı takımların karışacağını açıklamıştı. Survivor'ın 5 Mayıs Çarşamba ekrana gelen özel bölümündeki ada konseyinde, yeni takımlar açıklandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları yerine mavi ve kırmızı takımlar geldi. İşte Survivor 2021'de yeni takımlar.

İŞTE MAVİ VE KIRMIZI TAKIMLAR!
Survivor son bölümdeki ada konseyinde ise mavi ve kırmızı takımlardaki yarışmacılar açıklandı
Mavi takım: Steven, Merve Aydın, Poyraz, Sergen, Ayşe, Dora
Kırmızı takım: Berkay, Batuhan, Aleyna Çalışkan, Aleyna Kalaycıoğlu ,İsmail Balaban

ACUN AÇIKLAMIŞTI

Acun Ilıcalı konuyla ilgili ''Survivor'da önemli bir konsey, özel konsey, yeni takımların açıklanacağı kritik bir konsey. İki takım açıklanacak ve yarışmacılarımız yollarına yeni takımlarıyla devam edecek.'' dedi.

Ilıcalı, '' Yeni takım oluşturacağız. Haftalık takımlara döneceksiniz. Bu ara süreç yeni takımlar ile olmak zorunda. Takımlarda değişiklik var.'' açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı