Gazete Vatan Logo
Futbol "Yeniden Süper Lig'de forma giymeyi..."

"Yeniden Süper Lig'de forma giymeyi..."

Antalya'nın hedefindeki isim konuştu!

"Yeniden Süper Lig'de forma giymeyi..."

Devre arasının gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarına start veren MP Antalyaspor'un sırada ki hedeflerinden birisi de, PTT 1.Lig takımlarından Denizlispor'da forma giyen forvet oyuncusu Ahmet Arı.

24 yaşında ki genç oyuncu profesyonel futbol hayatına 2005 yılında Gaziantepspor ile başladı ve Süper Lig takımlarında oynadıktan sonra Tekden Denizlispor'a transfer olarak adından yeniden söz ettirmeyi başardı. Arı çıktığı 16 maçın hepsinde ilk 11 olarak forma giydi, attığı 3 gol ve 2 asist ile yeniden zirveye çıkmayı başardı. Ahmet Arı aynı zamanda sağ kanatta da görev yapabiliyor.

Tekden Denizlispor'dan alacaklarını tahsil edemeyen Arı'nın, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulunduğu ve eğer 25 Ocak'a kadar Ahmet'e ödeme yapılmazsa yeşil-siyahlılarla sözleşmesi fesh edilecek ve oyuncu serbest kalacağı gelen haberler arasında.

Başarılı teknik direktör Samet Aybaba'nın, genç yetenek Ahmet Arı'yı çok istediği söyleniyor.


Genç futbolcu Ahmet Arı basında ki haberler ile ilgili olarak Nihan Duman’a açıklamalarda bulundu.


"HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR"

Yaklaşık 6-7 aydır yeşil-beyazlı formayı terleten Arı; "Denizlispor'da çok güzel dostluklar edindim, yeni tecrübelerim oldu. Tüm futbolcu arkadaşlarımın olduğu gibi benim de ileriye dönük hedeflerim var tabi ki. Denizlispor'da oynadığım süre boyunca Yusuf hoca sayesinde yeteneklerimi yeniden keşfettim diyebilirim. Yusuf hoca benim bir tek hocam değil "babam" gibiydi. Denizlispor forması giydiğim süre boyunca performansımın yeniden artmasına sebep olan Yusuf hocama ve kendisinden sonra gelen Özcan Bizati hocama teşekkürlerimi iletiyorum. Şu anda takımın başında Özcan hoca var ve onunla çalışmakta oldukça güzel” dedi.

MP Antalyaspor ile adının anılması ile ilgili de konuşan Arı; "Şartlar ne kadar sıkıntıda olsa da şu anda Denizlispor'un futbolcusuyum. Beni isteyen kulüpler arasında MP Antalyspor'un olduğunu duydum ama bana direkt olarak gelen bir teklif yok. Menajerimin bire bir kendisi ilgileniyor görüşmelerle. O yüzden şu an için net bir şey yok. Bazı kararların olumlu-olumsuz sonucuna varmak için biraz sabır ve zaman gerekli. Yeniden Süper Lig’de forma giymeyi hangi futbolcu istemez ki. Eğer transferim gerçekleşirse Antalyaspor'da mutlu olacağımı düşünüyorum. Samet hocayı çok seviyorum ve onunla çalışmak çok isterim." diyerek sözlerini bitirdi.

(NİHAN DUMAN)

Haberin Devamı