Gazete Vatan Logo
Futbol Rota Boca’nın golcüsü

Rota Boca’nın golcüsü

Fuat Çapa’nın imzasıyla hocasına kavuşan kırmızı-siyahlılarda transfer çalışmaları Arjantinli Martin Palermo ile hareketlendi

ERSUN Yanal ile yollarını ayıran G.Birliği yeni hocasını Fuat Çapa olarak belirledi ve süper bir golcünün de peşine düştü. Belçika’da yaşayan ve 2. lig takımlarından Hamme’nin başındaki Çapa ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Ankara ekibi Arjantin’in Boca Juniors takımında forma giyen Martin Palermo’ya da kancayı taktı. Palermolu Boca, geçtiğimiz hafta ’Copa Libertadores’ finali ilk ayağında Gremio’yu 3-0 yendi ve şampiyonluk için dev bir adım attı. Palermo’nun bonservisinin elinde olduğunu belirten G.Birliği genel menajeri Cem Onuk yıldız oyuncuya yıllık 1.2 milyon dolar önerdiklerini, Parlermo’nun ise 1.8 milyon dolar talep ettiğini açıkladı.

‘UYGUN’ ÖRNEK

ÖTE yandan kırmızı-siyahlıların yeni teknik direktörünün imza töreninde konuşan başkan İlhan Cavcav “Fuat Çapa gibi genç ve başarıya aç bir arkadaşımızı göreve getirmemizin nedeni; Türkiye liglerinde teknik direktörlük konusunda hiç deneyimi olmayan ve bana göre bu sezonun en başarılı teknik direktörü olan Bülent Uygun’un başarısıdır“ dedi. Cavcav, Çapa’nın yardımcılıklarını Özcan Bizati, Mustafa Kaplan ve Adnan Öztekin’in yapacağını da kaydetti. Fuat Çapa ise imza sonrası ”G.Birliği ile vizyon olarak aynı görüşü paylaştığım için birlikte çalışmaya karar verdim“ diye konuştu.

Haberin Devamı