Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Atletico Madrid - B. Leverkusen: Maç Sonucu 1
İddaa programı ‘’ Süper Oran ‘’ bülteninde günün öne çıkan maçı Atletico Madrid - B. Leverkusen mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %62’si karşılaşmada Atletico Madrid takımının kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tahmini:
Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 3 maçta gol atamadı ve sadece 1 puan alabildi. Ancak artık toparlanmaları lazım. Lig performansları yükselişe geçti ve Griezmann çok formda. Son 4 maçta 3 gol-2 asistle oynadı. Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso da ilaç olamadı. Bir türlü toparlanamıyorlar. Atletico Madrid'in kazanma zamanı artık geldi.

Napoli - Rangers: Maç Sonucu 1
İddaa programı ‘’ Süper Oran ‘’ bülteninde günün öne çıkan maçı Napoli - Rangers mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %26’sı karşılaşmada Napoli takımının kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tahmini:
Celtic-Ajax-Napoli serisini kalesinde 10 gol yiyerek geçen Rangers, daha sonra da Liverpool'a Anfield'da 7-1 kaybetmişti. Motherwell deplasmanında zar zor kazandılar. Kupada Dundee FC'yi 1-0 yendikten sonra taraftarlar tarafından yuhalandılar. Giovanni van Bronckhorst pozitif bir şeyler üretemedi, son olarak da İskoçya Premiership'le Ibrox'ta 1-1 berabere kaldılar. İtalya kafilesinde Helander, Goldson, Ianis Hagi, Souttar, Lawrence yer almayacak... Napoli ise uçuyor! Son 11 resmi maçta fire vermediler. Lazio, Roma, Liverpool, Ajax, Milan; karşılarına kim çıkarsa mağlup ettiler. Osimhen sakatlıktan fırtına gibi döndü, son 3 maçın tamamında tabela yaptı. Zielinski, Lozano, Kavara; kimi oynatırrsa oynatsın Luciano Spalletti verim almayı başardı. İç sahada ilk yarıdan fişi çekerler.

Haberin Devamı

Ajax - Liverpool: Maç Sonucu 2
İddaa programı ‘’ Süper Oran ‘’ bülteninde günün öne çıkan maçı Ajax - Liverpool mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %27’si karşılaşmada Liverpool takımının kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu İlker Kaşka’nın Tahmini:
Liverpool, bir kazanıyor bir kaybediyor. Geçen hafta lig sonuncusuna gol atamadan kaybettiler. Ajax ise ligde iyi giderken şampiyonlar liginde vasatın altında kaldı. Geçtiğimiz sezonlarda gösterilen Avrupa performansından çok uzak kaldılar. Maçı kimin kazanacağını kestirmek çok zor bir seçenek. Ancak 90 dakika sonunda karşılıklı goller izleriz diye tahmin ediyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları