Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Ben idolüm Sergio Ramos demiştim, ismini duyunca...'

'Ben idolüm Sergio Ramos demiştim, ismini duyunca...'

Zalgiris Vilnius maçı öncesi açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı, Sergio Ramos iddiaları hakkında "Galatasaray ile adının geçmesi çok farklı bir duygu" ifadelerini kullandı.

'Ben idolüm Sergio Ramos demiştim, ismini duyunca...'

Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da düzenlenen basın toplantısında Abdülkerim Bardakcı, soruları cevapladı. Karşılaşmaya dair konuşan tecrübeli stoper, "İlk maç bizim için şanssızdı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Etkenler vardı. Sahanın suni çim olması gibi, alışık olmadığımız bir zemindi. Galatasaray olarak her müsabakayı kazanmamız gerekiyor. İkinci maçı rahat bir şekilde kazanıp gruplara yükselmek istiyoruz" dedi.

Angelino'nun çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirten Abdülkerim Bardakcı, "Angelino çok kaliteli bir futbolcu ve insan. Bu sene beraber çok rahat edeceğiz. Ofansif anlamda çok katkısı olacak. Benim için de çok özel. Ne kadar iyi bir futbolcuyla oynarsak oynayalım kendimizi geliştireceğiz. Bu sene bize çok faydası olacak" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediğini dile getiren tecrübeli stoper, "Benim için çok güzel duygular. Geçen sene ilk geldiğim dönem zorluklar yaşadım, çok şükür üstesinden geldim. İnanılmaz güzel duygular yaşıyorum. Allah inşallah Şampiyonlar Ligi oynamayı nasip eder. En büyük hedeflerimden biri bu" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Sergio Ramos'un Galatasaray'la anılmasıyla ilgili konuşan Abdülkerim Bardakcı, "Daha önce idolüm Sergio Ramos demiştim. Galatasaray ile adının geçmesi çok farklı bir duygu. Biz Nelsson ile çok iyiyiz, iyi bir uyumumuz var. Bu uyumu bozmayı düşünmüyoruz" dedi.

Ben idolüm Sergio Ramos demiştim, ismini duyunca...