Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu? 'Teşekkürler Fenerbahçe' paylaşımı

Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu? 'Teşekkürler Fenerbahçe' paylaşımı

Fenerbahçe'de gösterdiği inişli çıkışı performansla zaman zaman eleştiri konusu olan İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci'nin paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı.

Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu? 'Teşekkürler Fenerbahçe' paylaşımı

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertlilerdeki ilk şampiyonluk sevincini Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşadı. Tecrübeli orta sahanın eşi Gözde Kahveci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla büyük ses getirdi.

Bazı Fenerbahçe taraftarları bu mesaj sonrası bir veda olabileceğini düşündü. İrfan Can Kahveci'nin eşi kısa bir süre sonra dikkat çeken bir hamlede daha bulundu. İşte ayrıntılar...

F.BAHÇE'DEN JESUS'A VEDA

Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi Başakşehir maçında sona erdi. Portekizli teknik direktör, kupa sevinci sonrası düzenlenen basın toplantısında sözleşme uzatmayacağını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü, Jorge Jesus için bir veda mesajı paylaştı.

Sarı-lacivertlilerin resmi hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Çok uzun ve yoğun bir sezonu geride bıraktık. Dünya Kupası ve ülke olarak yaşadığımız büyük deprem afeti nedeniyle lige iki defa ara verilmek zorunda kalındı. Tüm bu dinamiklerin hâkim olduğu 2022-23 Süper Lig Sezonunda, Futbol Takımımız toplam 52 maçta 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek toplamda 2,21 puan ortalamasına ulaştı. Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi’nde sezonu Avrupa Şampiyonluğu ile tamamlayan Sevilla’ya son 16 turunda elendi. İki kulvarda da son adıma kadar hedeflerine yürüyen Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzemize getirdi. Bugün itibarıyla 2022-23 Futbol Sezonunda Takımımızın Teknik Direktörlüğünü üstlenen Jorge Jesus’un sözleşmesi sona ermiş ve kendisi ile yollarımız ayrılmıştır. Sayın Jorge Jesus’a bugüne dek ortaya koyduğu tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. Teşekkürler Jorge Jesus."

Haberin Devamı

RYAN KENT'TEN 4 YILLIK İMZA

Süper Lig devi Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk transfer hamlesi geldi. Sarı-lacivertliler, Rangers'tan ayrılan Ryan Kent'i kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada tecrübeli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Haberin Devamı

İngiliz futbolcu, Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından taraftarlara seslendi. Galatasaray karşısında Süper Kupa'yı kazanmak istediklerini belirten Ryan Kent, "Tüm Fenerbahçe taraftarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle Türkiye Kupası'nın kazanılmasında payı olan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupayı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte, yeni sezon çalışmalarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın" diye konuştu.

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN EŞİNDEN OLAY PAYLAŞIM

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken çarpıcı bir paylaşım geldi. Sarı-lacivertlilerin milli yıldızı İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj yayımladı.

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nın sevincini yaşadığı anlardan bir görsel paylaşan Gözde Kahveci, "Tüm zaferler için teşekkürler, seni hep hatırlayacağız Fenerbahçe" notuna yer verdi. Gözde Kahveci'nin bu paylaşımı "İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?" sorularını beraberinde getirdi.

Gözde Kahveci bu yorumlar sonrası dikkat çeken bir hamlede daha bulundu. Paylaşımdaki açıklamayı düzenleyen Gözde Kahveci, "Fenerbahçe" yazarak sarı-lacivert kalp emojilerini tercih etti.

PERFORMANSIYLA ELEŞTİRİLDİ

Gençlerbirliği altyapısında yetişen İrfan Can Kahveci daha sonra Hacettepe'ye kiralandı. Başakşehir, 2016-2017 sezonunda 1 milyon 610 bin euro bedelle İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna dahil etti. Fatih Terim'in de çok beğendiği İrfan Can Kahveci, 2020-2021 sezonunda 7 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci'nin satışının 11 milyon euro üzerinde bir bedelle gerçekleşmesi halinde Başakşehir'e yüzde 20 pay verileceği belirtildi. 27 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe'de 42 maçta şans buldu. İrfan Can Kahveci bu müsabakalarda 7 gol ile 5 asist üretti. Gösterdiği performansla zaman zaman tribünlerden tepki çeken İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

A Milli Futbol Takımı'nda 24 müsabakada şans bulan ve 1 gol sevinci yaşayan İrfan Can Kahveci'nin güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu Teşekkürler Fenerbahçe paylaşımı