Gazete Vatan Logo
Futbol Milliler bozguna uğradı! Her gelen gol oldu

Milliler bozguna uğradı! Her gelen gol oldu

Milliler, Avusturya'dan 2'si penaltıdan 6 gol yiyerek bozguna uğradı. Rakip takımın gollerini Gregoritsch (3), Schlager, Baumgartner ve Entrup atarken Ay-Yıldızlı ekibin tek sayısını Hakan, penaltıdan kaydetti.

Milliler bozguna uğradı! Her gelen gol oldu

EURO 2024 öncesi Macaristan’ın ardından ikinci hazırlık maçına Avusturya’da çıkan A Milli Takım, üst üste ikinci yenilgisini farklı bir skorla aldı. Avusturya, maça 2. dakikada Schlager’le golle başladı. Hakan’ın 25. dakikadaki penaltısıyla skor eşitlense de ev sahibi ekip 44’te Gregoritsch’le soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Gregoritsch, ikinci devrenin ilk 15 dakikasında 1’i penaltıdan 2 gol daha buldu ve skor 4-1’e geldi. 73’te Barış Alper ile golü bulduk ama daha önceki penaltı pozisyonu nedeniyle hakem VAR’a gitti. İtalyan hakem, pozisyonu izledikten sonra golü iptal edip Avusturya lehine penaltı kararı verdi. 77’de Baumgartner, skoru 5-1’e getirdi. 90+6’da Entrup, maçın skorunu belirledi: 6-1. Ağır yenilgi alan milliler, Montella yönetiminde ilk kez üst üste iki maçta da mağlup oldu.

DERS ÇIKARACAĞIZ

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya’da kötü bir performans sergilediklerini söyledi. İtalyan hoca, “Macaristan’dan sonra ikinci hazırlık maçımızı yine ciddi bir takımla yaptık. Skor üzücü oldu. Takım olarak iyi bir futbol sergileyemedik. Konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Önümüzde uzun bir zaman var. Hatalarımızdan ders çıkaracağız” dedi.

Haberin Devamı