Gazete Vatan Logo
İspanya Jude Bellingham 103 milyon euro'ya Real Madrid'de

Jude Bellingham 103 milyon euro'ya Real Madrid'de

Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu Jude Bellingham 103 milyon euro karşılığında Real Madrid'e transfer oldu.

Jude Bellingham 103 milyon euro'ya Real Madrid'de

Real Madrid, yaz transfer döneminin ilk dev transferine imza attı. İspanyol devi, Jude Bellingham için Borussia Dortmund ile anlaşmaya vardı. İspanyol kulübü de resmi açıklamayı internet sitesinden duyurdu. Los Galacticos, Jude Bellingham ile 6 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Real Madrid C. F. ve Borussia Dortmund, önümüzdeki altı sezon boyunca kulübümüzle bağlantılı olacak oyuncu Jude Bellingham'ın transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Yarın, 15 Haziran Perşembe günü, öğlen saat 12:00'de Ciudad Real Madrid'de, Jude Bellingham'ın yeni Real Madrid oyuncusu olarak tanıtımı yapılacaktır. Daha sonra Jude Bellingham medyanın karşısına çıkacak."

BONSERVİS BEDELİ 103 MİLYON EURO

Real Madrid'in Bellingham için 103 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Alman kulübünden daha önce yapılan açıklamada 19 yaşındaki futbolcu için Real Madrid ile 103 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandığı belirtilmişti. Sarı-siyahlı ekip ayrıca sözleşmede bonservis miktarının yüzde 30'suna varan bonusların da yer aldığını belirtti.

Haberin Devamı

21 GOLE DİREKT KATKI

İngiliz yıldız bu sezon 3 ayrı kulvarda (Bundesliga, Şampiyonlar Ligi ve Almanya Kupası) forma giydiği 42 maçta 14 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Jude Bellingham 103 milyon euroya Real Madridde