Gazete Vatan Logo

Panaroma Suites'te metrekare 8 bin TL

Panaroma Suites by KLK'da metrekare birim fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor.

KLK YAPI tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nın en değerli lokasyonlarından birinde Sarıyer’de hayata geçirilen ‘Panaroma Suites by KLK’, üniversite öğrencileri ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ortalama metrekare birim fiyatı 8 bin TL olan 'Panaroma Suites byKLK’, yürüme mesafesindeki Koç Üniversitesi’ne yakınlığıyla dikkat çekiyor.

İstanbul Avrupa Yakası'nın yatırım değeri en yüksek olan bölgelerinden Sarıyer sırtlarında yükselen 'Panaroma Suites by KLK’nın inşaat çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 73 yıllık tecrübe ve KLK YAPI güvencesiyle hayata geçirilen 'Panaroma Suites by KLK’ özel üniversite ve öğrenci yurtlarına komşu olmasıyla özellikle yurtlarda kalmak istemeyen öğrenci ve aileleri tarafından tercih ediliyor. Teslimlerinin 2017 yılının sonunda gerçekleştirilmesi planlanan proje, çocukların öğrencilik süresince kendi evinde kalmasını isteyen ve geleceğe kazançlı yatırım yapmak isteyen ailelerin tercihi oldu.

Temiz havası ve sakin çevresiyle de dikkat çeken ‘Panaroma Suites by KLK', Sarıyer ormanlarının eteğinde 4 blokta 174 konut ve 4 ticari üniteden meydana geliyor. Farklı büyüklüklerde 1+1’den 3+1’e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı 'Panaroma Suites by KLK'da metrekare birim fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor.

Haberin Devamı

İki köprü arasında, ormanın kıyısında...

Açık-kapalı yüzme havuzu, spor alanları, sosyal tesisleri ile geniş sosyal donatı alanına sahip bulunan ‘Panaroma Suites by KLK', Maslak’a yakınlığıylada yatırımcıların ve iş dünyasının dikkatini çekiyor. Kilyos'a 10 km, Sarıyer sahiline 5 km mesafede bulunan 'Panaroma Suites by KLK'nın, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile inşa edilmekte olan 3’üncü köprü arasındaki konumuyla bulunduğu bölgede gayrimenkul fiyatlarını da yukarı çekmesi öngörülüyor.

Sarıyer’deki gayrimenkul projelerinin İstanbul genelinde en yüksek değer artışının yaşanacağı bölgelerin başında geleceği değerleme uzmanları tarafından dile getiriliyor.

Bölgenin Dolmabahçe-Levazım, Levazım-Baltalimanı, Baltalimanı-Ayazağa, Ayazağa-Çayırbaşı ve Sarıyer-Zekeriyaköy arasında gerçekleştirilecek tünelleriyle birlikte İstanbul Avrupa yakasında trafik akışını büyük ölçüde rahatlatması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sarıyer İlçesi’ndeki gayrimenkul projelerinin İstanbul genelinde en yüksek değer artışının yaşanacağı bölgelerin başında geleceği uzmanlar tarafından dile getiriliyor.

Sektör uzmanlarına göre; tünel projelerin adının duyulması bile proje satış fiyatlarında arttırıcı bir etki gösterdi. Sözkonusu büyük altyapı projelerinin çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını şekillendirmede çok önemli bir rol oynuyor. Ve bu bölgelerde geçen yılki ve şu anki konut satış fiyatlarını üçüncü köprü, metro ve havalimanı projeleri tamamlandıktan sonra bulmak mümkün olmayacak.