Gazete Vatan Logo

OGM kura sonuçları 2021 sorgulama! OGM kura çekimi ne zaman, canlı yayın ile takip edilecek mi?

OGM kura çekimi ne zaman, OGM kura sonuçları ne zaman açıklanacak? OGM kura çekimi tarihi merak ediliyordu. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü, 2083 daimi ve geçici işçi alımı için İŞKUR üzerinden alınan başvurular geçtiğimiz günlerde tamamlanmış, başvuru yapanlar sabırsızlıkla kura çekimini bekliyor. İşte OGM kura sonuçları 2021 detayları…

OGM kura sonuçları 2021 sorgulama! OGM kura çekimi ne zaman, canlı yayın ile takip edilecek mi?

OGM kura çekimi sonuçları için adaylar gelişmeleri yakından takip ediliyor. İŞKUR üzerinden yapılan başvuruların ardından kura Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü'nün düzenleyeceği noter huzurunda gerçekleşecek. Alınan adayların listesi her ilin Bölge Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. Peki, OGM kura çekimi ne zaman, Orman Genel Müdürlüğü kura sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak?

OGM KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

OGM kura çekimi 29.06.2021-04.07.2021 tarihleri arasında yapılacak.

OGM KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kuraların net tarihi ilgili Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden ilan edilecektir. www.ogm.gov.tr üzerinden merak edilen detaylara ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İşe alım süreci, Kura usulü sonrasında sözlü ve uygulamalı sınav şeklinde uygulanacaktır. (İlanın bulunduğu İşyeri hangi Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ise sözlü ve uygulamalı sınav o Orman Bölge Müdürlüğünce yapılacaktır.)

Adaylardan istenecek evraklar, evrak teslim tarihleri, sınav yeri, sınav tarihi ve İşe alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Orman Bölge Müdürlükleri internet siteleri üzerinden ilan edilecektir.

Haberin Devamı

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.