Gazete Vatan Logo

Yusuf Güney elendi mi, neden yok? Yusuf Güney Survivor’dan ayrıldı mı, ne oldu?

Survivor Yusuf Güney neden yok, neden ayrıldı, elendi mi? sorularının yanıtı izleyenler tarafından merak ediliyor. Yusuf Güney 2 akşamdır oyunlarda yer almayınca, izleyiciler bu durumu sorgulamaya başladı. Merak edilen sorunun yanıtı eleme konseyinde kesinlik kazandı. Bu sene deyim yerindeyse yarışmada yaprak dökümü yaşanıyor. Survivor 2023'te yarışmacılar bir bir veda ediyor. Peki, Survivor Yusuf Güney nerede, elendi mi, ayrıldı mı? Yusuf Güney’e ne oldu?

Yusuf Güney elendi mi, neden yok? Yusuf Güney Survivor’dan ayrıldı mı, ne oldu?

Survivor 2023 yarışmasını takip edenler Survivor'da 2 gündür Yusuf Güney’i göremiyordu. Bu yıl Survivor’ın en zorlu senesi olduğuna dikkat çeken Acun Ilıcalı, Yusuf Güney ile ilgili son durumu açıkladı. Yusuf Güney hem Bil Bakalım oyununda hem de dokunulmazlık oyununda takımda yer almadı. Peki, Yusuf Güney elendi mi, neden yok? Yusuf Güney Survivor’dan ayrıldı mı, nerede?

Yusuf Güney elendi mi, Yusuf Güney Survivor’da neden yok?

Yusuf Güney Survivor şartlarını kaldıramadığı için yarışmaya kendi isteğiyle veda etti.

Öte yandan dokunulmazlık oyununda kazanan taraf Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı eleme konseyinde takım arkadaşlarından bir kişinin adını yazarak direkt olarak potaya gönderdiler.

Takım arkadaşlarından en çok oyu alan Aziz birinci eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı ise performans birincisinin seçimiyle Chaby oldu.