Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta 11 Kasım 2022 puan durumu! 11 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, elenen isim kim, çeyrek altın ve bilezikleri kim aldı?

Gelinim Mutfakta 11 Kasım günün ve haftanın birincisi ile puan durumu merak ediliyor. Kayınvalidelerden en yüksek puanı alıp çeyrek altın ve çalışan gelinler, hafta içi her gün farklı yemeklerle yarışıyor. Peki, 11 Kasım Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu, çeyrek altığını kim aldı, bilezikler kimin oldu? Gelinim Mutfakta 11 Kasım 2022 puan durumu nedir?

Gelinim Mutfakta 11 Kasım 2022 puan durumu! 11 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, elenen isim kim, çeyrek altın ve bilezikleri kim aldı?

Kanal D'nin sevilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta programı Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün ekranlara geliyor. Haftanın son gününde çeyrek altını ve altın bilezikleri alan gelinlerim kim olduğu sorgulanıyor. Peki, Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu, 11 Kasım Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, altın bilezikler kimin oldu?

Gelinim Mutfakta 11 Kasım 2022 puan durumu

Hatice Karabulut 11-2=9

Aysun Kuşatan 11

Yeşim Öksüz 9

Manolya 13

11 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

11 Kasım Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak günün birincisi olan isim Manolya oldu

Gelinim Mutfakta 11 Kasım bilezik altını kim aldı?

Haftanın 1.si olup 7 altın bileziği kazanan isim 63 puanla Yeşim ve Hatice oldu. 3 altın bileziği Yeşim 4 altın bileziği Hatice aldı.