Gazete Vatan Logo

18 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birincisi! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi, bilezikleri kim aldı?

Gelinim Mutfakta 18 Mart puan durumu ve gün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Mart puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu, çeyrek altını  ve bilezikleri kim aldı?

18 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birincisi! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi, bilezikleri kim aldı?

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 18 Mart puan durumu ve Gelinim Mutfakta gün birincisi sorgulaması başladı. Gelinim Mutfakta yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen programda günün sonunda bir isim çeyrek altını alıyor. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 17 Mart 2022 puan durumu ve diğer merak edilenler…

GELİNİM MUTFAKTA 18 MART PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Yeşim 19 puan

Miyase 18 puan

Deniz 9 puan

Hasret 9 puan

18 MART GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en yüksek puanını alan Yeşim çeyrek altının da sahibi oldu. Bu hafta en yüksek puanı alarak altın bilezikleri kazanan gelin de Yeşim oldu. En düşük puanı alarak elenen gelin ise Deniz oldu. 

HAFTANIN PUANLARI

Yeşim 93 puan

Miyase 79 puan

Hasret 57 puan

Deniz 53 puan