Gazete Vatan Logo
Magazin Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli? Üç Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya’nın sevgilisi Eren Ören’in biyografisi!

Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli? Üç Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya’nın sevgilisi Eren Ören’in biyografisi!

Üç Kız Kardeş'te Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya, yeni bir aşka yelken açtı. Özgü Kaya, gönlünü rol arkadaşı Eren Ören'e kaptırdı. Peki, Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Özgü Kaya’nın sevgilisi Eren Ören’in biyografisi…

Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli? Üç Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya’nın sevgilisi Eren Ören’in biyografisi!

Özgü Kaya, gönlünü Üç Kız Kardeş dizisindeki rol arkadaşı Eren Ören ile aşk yaşamaya başladı. Bir alışveriş merkezinde el ele görüntülenen ikili gazetecilerin sorularını yanıtlayarak ilişkilerinde her şeyin yolunda gittiğini dile getirdi. Peki, Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli?

Eren Ören kimdir, kaç yaşında, nereli?

İzmit'te büyüdü. Anne tarafı Giresunlu, baba tarafı İzmitli olan Ören, Bahçeşehir Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Üniversitedeyken oyunculuk eğitimleri almaya başlayan genç isim, 2020 yılında ilk projesi olan Hizmetçilerde ekranlarda boy göstermeye başladı. Ardından Kırmızı Oda ve Geçen yaz gibi projelerde yer aldı. Şimdilerde Kardeşlerim adlı dizide Kaan rolüyle karşımıza çıkan Ören, 1.87 boyunda. Genç oyuncunun hobileri arasında, ata binmek, kayak yapmak, arkadaşlarıyla vakit geçirmek, kitap okumak ve dizi film izlemek bulunuyor.