Gazete Vatan Logo

Komşusundan gazeteciyi şok eden not! Banyodayken her şey görünüyor

Yeni taşındığı evinin banyo sistemini farklı ve buzlu cam ile inşa ettiren gazeteci Sarah Yates, karşılaştığı şeyle adeta şoke oldu. Güvenli olduğunu düşündüğü banyoyu bir süre kullanan genç gazeteci, her şeyin göründüğünü içeren isimsiz bir not aldı.

Komşusundan gazeteciyi şok eden not! Banyodayken her şey görünüyor

Komşudan gelen isimsiz notu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan gazeteci, banyonun ışıklarını açıp kontrol etmek zorunda kaldı.

Yeni taşındığı evinin banyo sistemini farklı ve buzlu cam yapıda inşa ettiren Sarah Yates, bir süre banyoyu kullandıktan sonra isimsiz bir not aldı. Komşusu olduğunu söyleyen kişiden banyodayken her şeyin göründüğünü, panjur takması gerektiğini ve bunun için kapıyı çalmak istemediğini söyleyen bir uyarı notu aldı.

O sırada tatilde olan Sarah, posta kutusuna atılan bu notu kuzeni sayesinde öğrenmiş oldu. Buzlu pencereden detayların görünemeyeceğini düşündüğünü söyleyen Sarah, notu aldıktan sonra ışıkları açıp bahçede iddiayı kontrol ettiğini söyledi.

Manchester Evening Post’a açıklamalarda bulunan gazeteci, kontrol ettiğini ve söyledikleri gibi ‘her şeyin tamamen’ görünmediğini aksine siluetlerin anca görüldüğünü aktardı. Sarah Yates iyi niyetli de olsa yine de bunun çok ürkütücü bir deneyim olduğunu söyledi.