Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
Veraset ilamı nedir, ne işe yarar? Veraset ilamı nasıl alınır?
Veraset ilamı nedir, ne işe yarar? Veraset ilamı nasıl alınır? Veraset ilamı, bir diğer aldı ile mirasçılık belgesi içinde isimleri yazılı olan kişilerin mirasçılığına karine oluşturan, terekede olan hak ve mallar üzerinde bir tasarrufta bulunabilmeleri için mirasçılıklarını ispat etmeye yarayan belgeye denir. Mirasçıların miras ile ilgili işlemleri için ihtiyaç duydukları mirasçılık belgesi ile ilgili olan hükümler, Türk Medeni Kanunu’nun 598. maddesinde yer alır.
18.05.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması! Ankara'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kurundaki dalgalanma ile ilgili olarak "Tüm bunlar Batı'nın, başta Amerika'nın, Türkiye'yi sıkıştırma operasyonlarıdır. Operasyonları ters tepti. Şimdi TL bulamıyorlar" ifadelerini kullandı. Yeni açılan Ankapark'ı 2 milyon 600 bin kişinin ziyaret ettiğinin açıklanması üzerine Erdoğan, "Sayın Özhaseki benim bir ricam olsa, Ankapark'ın işletmecileriyle görüşsen. Yani bu Ankapark’ı 31 Mart akşamına kadar değil de, 23 Nisan akşamına kadar Ankapark’ı açık tutsanız, ücretsiz olarak değil mi?" dedi. Özhaseki de seçim sonrası hemen gündeme alacaklarını dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset
Plaka sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Plaka sorgulama işlemi nasıl yapılır? Araç sektörüne yönelik en önemli gelişmelerden bir tanesi olan araç plaka sorgulama işlemi online olarak hem güvenli hem de kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Ayrıca araç plaka sorgulama işlemi ile pek çok bilgiye de erişilebilir.
29.09.2021 Gündem
IŞİD Müslümanız  diyor ama..
IŞİD Müslümanız diyor ama.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD’in elindeki 49 rehinenin serbest bırakılmasını istedi ve “Bir müslümanın bir müslümana bundan daha büyük zulmü olur mu” dedi...
29.09.2021 Gündem
'Davutoğlu üniversiteye dönmek istedi'
'Davutoğlu üniversiteye dönmek istedi' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu'nun bir dönem üniversiteye dönmek istediğini, 'Bundan sonra sizi çok daha farklı görevler bekleyecek' diyerek buna engel olduğunu anlattı.
29.09.2021 Gündem