İngiltere

İngiltere

Son dakika İngiltere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İngiltere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İngiltere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiltere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiltere gelişmeleri de dahil olmak üzere 43.849 ingiltere haberi bulunmuştur. Tüm ingiltere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır: Birleşik Krallık ile iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz
Bakan Kacır: Birleşik Krallık ile iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Birleşik Krallık ile sanayi ve teknoloji alanında iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz" dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Trabzonspor'dan Altay Bayındır açıklaması!
Trabzonspor'dan Altay Bayındır açıklaması! Trabzonspor, Manchester United'ın kalecisi Altay Bayındır ile ilgili çıkan haberlere yönelik resmî açıklamada bulundu.
18.05.2024 Fenerbahçe
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak
Bakan Fatih Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin makro ekonomik göstergelerindeki iyileşmeyi girişim sermayesi fon yöneticileri ile konuştuğunu belirterek, “Türkiye'nin kredi risk priminin hızla düşüyor olması Türk ekonomisinin doğru yolda olduğunun önemli göstergelerinden biri. Bunun sonucunda önümüzdeki dönemde Türkiye'ye yatırımların çok hızlanacağını öngörüyoruz. Türkiye'nin yeni dönemdeki bu sermaye akımlarını hızlı çekmesi, bu kaynağın büyük ölçekte katma değerli üretime, teknolojik dönüşüme ve teknolojik girişimciliğine kazandırılması için çabalarımızı artıracağız. Türkiye yepyeni başarı hikayelerini hayata geçirecek ve bu defa öncekilerden de daha güçlü şekilde, katma değerli, rekabetçi, verimli üretim ve yüksek teknoloji girişimleri hikayede başrol oynayacak." dedi.
17.05.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması! İhracat Seferberliği Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına değindi. Bakan Bolat, "Türkiye'nin tutumu dünyada vicdan sahibi herkes tarafından takdir ediliyor. Dünyada bu konuda Türkiye tek. Şu var, 2 Mayıs itibariyle Türkiye'den İsrail'e herhangi ihracat ve ithalat anlamında herhangi bir ticaret yapılmamaktadır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan Togg açıklaması: Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor
Bakan Kacır'dan Togg açıklaması: Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un Türkiye'nin en büyük ihracat sektörü olan otomotiv endüstrisinin dönüşümüne öncülük ettiğini belirterek, "Togg, halihazırda 30'dan fazla farklı startup ile çalışarak inovasyonu teşvik etme konusunda kararlılığını ortaya koyuyor. Teknolojideki değişikliklerin yenilik yapmamız ve başarılı olmamız için benzersiz fırsatlar yarattığının farkındayız. Bu nedenle güçlü bir startup ekosistemine sahip olmak Milli Teknoloji Hamlesi'nin önemli bir parçası" dedi.
16.05.2024 Ekonomi
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış Türkiye’deki yabancı kartlı işlemlerin 2024’ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla ciro bazlı yüzde 7, adet bazlı ise yüzde 16 büyüdüğü açıklandı. Bireysel yabancı kartlı ödemelerin ülke bazlı dağılımı incelendiğinde İngiltere menşeli kartlar ciroda zirvede yer aldı. Mısır menşeli kartlar ise geçen yıla göre büyüme rekoru kırdı. Yabancıların en çok harcama yaptığı şehirler sırasıyla İstanbul Antalya, İzmir, Ankara ve Muğla oldu.
16.05.2024 Ekonomi
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?'
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?' Uluslararası boyutta sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarının başını çekti. Soygunculuğa yarayan düzeneğini, Türkiye’de üretip İngiltere, Amerika ve Fransa gibi farklı ülkelere satıp milyonlarca dolar gelir elde etti. Dünyanın en tehlikeli dört dolandırıcısından biri olması nedeniyle FBI ve Interpol tarafından aranılan Çağatay Evyapan’ı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakalamayı başardı. Peki ama nasıl? İşte cevabı.
16.05.2024 Gündem
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor! Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
15.05.2024 Şampiy10
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor Kurumsal kariyerin ardından hobi olarak üretmeye başladığı dekorasyon ürünlerinde bir markayla faaliyet gösteren Sinem Türetken, e-ticaretin gücüyle dünyaya açıldığını söyledi. Türetken, Dışişleri Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin tanıtımı için yaptığı yurt dışı seyahatlerinde hediye olarak kendi ürünlerini seçtiğini ifade etti.
15.05.2024 Gündem
Kral Charles’ın koyu kırmızı rengin hakim olduğu portresi kameralara yakalandı!
Kral Charles’ın koyu kırmızı rengin hakim olduğu portresi kameralara yakalandı! Ressam Jonathan Yeo tarafından yapılan portrede İngiltere Kralı Charles, kendisinin taç giymesinden bu yana ilk olduğu belirtilen resmi yağlı boya portresini tanıttı. Galler Muhafızları askeri birliğinin üniformasını giymiş ve omzunun hemen üzerinde bir kelebekle tasvir edilen portrenin arka planının koyu kırmızı renklerde olması sosyal medyada dikkat çekti.
15.05.2024 Vatan TV
Kral Charles’ın koyu kırmızı rengin hakim olduğu portresi kameralara yakalandı!
Kral Charles’ın koyu kırmızı rengin hakim olduğu portresi kameralara yakalandı! Ressam Jonathan Yeo tarafından yapılan portrede İngiltere Kralı Charles, kendisinin taç giymesinden bu yana ilk olduğu belirtilen resmi yağlı boya portresini tanıttı. Galler Muhafızları askeri birliğinin üniformasını giymiş ve omzunun hemen üzerinde bir kelebekle tasvir edilen portrenin arka planının koyu kırmızı renklerde olması sosyal medyada dikkat çekti.
15.05.2024 Gündem
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var ABD’li profesörün havalimanında endemik türdeki akrep gibi hayvan türleriyle yakalanması Türkiye’nin biyolojik zenginliğini bir kez daha gündeme taşıdı. Zehrinin gramı 10 bin liraya satılan akrepleri çiftliğinde besleyen Ali Yılmaz, çiftliğindeki 10 bin akrebin zehrinden yılda 300 milyon TL ihracat yapıyor
15.05.2024 Ekonomi
UEFA, final maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı!
UEFA, final maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı! UEFA'nın kulüp organizasyonlarında final maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında Sloven hakem Slavko Vincic düdük çalacak. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic üstlenecek. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Fransız François Letexier olacağı açıklandı.
13.05.2024 Şampiy10
İlker Kaleli’yi dünya izliyor! Adı trend listesine girdi
İlker Kaleli’yi dünya izliyor! Adı trend listesine girdi İlker Kaleli İspanya’da gündem oldu. Oyuncunun ismi, sosyal medya trend listelerinde zirvede yer aldı.
11.05.2024 Magazin
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalı
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalı Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, TİKTOK, X ve Dijital Telif Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Topluma yönelik tehdit içerdiğini aktaran Yayman, TikTok temsilcilerinin Mayıs sonunda yeniden Meclis'e çağrılacağını söyledi. Yayman, X platformunun da Türkiye'de temsilcilik açması gerektiğini aktardı. Dijital Telif Yasası'nın yenilenmesi gerektiğini belirten Yayman, "Haberin de bir fikir eseri, telif olarak bir çalışmamız var. 22 Mayıs tarihinde tüm bileşenlerin olduğu komisyon toplantımızı yapacağız" ifadelerini aktardı.
10.05.2024 Gündem
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, "Tiktok’u Amerika'da yasaklıyorlar. Biz yasaklamalara karşıyız, fakat Türkiye 'de de bu işin sonu yasaklamaya kadar gidecek. Maalesef burada asla sözle, tavsiyeyle, ricayla mesafe alamadığımız bir ilişki var" dedi.
9.05.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
9.05.2024 İddaa
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldı
Hull City'de deprem! Acun Ilıcalı'dan bomba karar, İngiliz şaştı kaldı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, son haftada deplasmanda Plymouth'a mağlup olmuştu. 70 puan toplayan play-off sınırında kalan İngiliz ekibinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İngiliz basını da buna anlam veremeyerek şaşkınlığını gizlemedi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Eurovision 2024 hangi ülkede ve ne zaman düzenlenecek? Eurovision 2024 hangi kanalda yayınlanacak?
Eurovision 2024 hangi ülkede ve ne zaman düzenlenecek? Eurovision 2024 hangi kanalda yayınlanacak? Renkli sahne şovları ve hafızalarda yer alan şarkılarıyla Eurovision 2024 başlıyor. Eski ihtişamının olmadığı düşünülen şarkı yarışmasında ülkeler bu önemli organizasyonda yer alıyor. 2023 Eurovision, İngiltere'de düzenlenmiş ve Loreen isimli şarkıcı ülkesi İsveç adına kazanmıştı. Yarışmayı iki kez kazanan ilk kadın olmuştu. İlk yarı finalin 7 Mayıs 2024 günü gerçekleceşeği Eurovision 2024'te final 11 Mayıs'ta yapılacak. Peki Eurovision 2024 hangi ülkede ne zaman düzenlenecek? Eurovision 2024 hangi kanalda yayınlanacak?
6.05.2024 Yaşam
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı İngiltere Championship'te son hafta maçları oynandı. Ipswich Town, sezonu Leicester City'nin arkasında ikinci sırada tamamlayıp Premier Lig bileti alırken play-off'a kalan takımlar da belli oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off potasına giremedi.
4.05.2024 Süper Lig
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İngiltere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiltere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.