Gazete Vatan Logo

Evde yapılabilecek anneler günü hediyeleri! El yapımı anneler günü hediyesi nasıl yapılır? Evde anneler günü için ne yapabilirim?

10 Mayıs Anneler günü. Bu sene anneler günü tıpkı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve 1 Mayıs gibi evde kutlanacak. Corona virüsü nedeniyle milyonlar evlere kapanmışken, evde yapılacak hediyeler ön plana çıktı. Peki, Anneler Günü evde yapılabilecek hediyeler? Anneler günü için evde ne yapılabilir? İşte 10 Mayıs Anneler Günü hediyeleri

Evde yapılabilecek anneler günü hediyeleri! El yapımı anneler günü hediyesi nasıl yapılır? Evde anneler günü için ne yapabilirim?

Anneler günü coşkusu evlerde yaşanacak. Bu nedenle Anneler Günü evde yapılabilecek hediyeler? Anneler günü için evde ne yapılabilir? Soruları da arttı. Corona virüsü nedeniyle dışarı çıkamayacaklar ve hazır evdeyken el emeğiyle annesine hediye hazırlamak isteyenler arama motorlarına yöneldi. Biz de sizin için evde anneler gününe özel yapılabilecek hediyeleri derledik.

KART

Onu ne kadar çok sevdiğini anlatan bir kart hazırlamak onu çok mutlu edecektir.

BİRLİKTE YEMEK YAPMAK

Anneler günü için annenizin en sevdiği yemekleri yaparak unutulmaz bir anıya sahip olabilirsiniz.

EL YAPIMI ÇANTA

Evdeki fazla kumaşları değerlendirmenin tam zamanı. Basit diliş teknikleriyle annenizin her kullandığı sizi hatırlayacağı bir çanta çok güzel bir hediye değil mi sizce de?

EL YAPIMI CÜZDAN

El yapımı çanta çok vakit alır diyorsanız o zaman el yapımı cüzdana ne dersiniz? Kendi sülediğiniz bir cüzdan bizce de çok hoç bir fikir!

EL YAPIMI DEFTER

El yapımı çanta, cüzdan derken seri tamamlanmasın mı? Son yılllarda da oldukça moda olan el yapımı defterler evde yapılabilecek en güzel hediyelerden biri.

Haberin Devamı

BARDAK ALTIĞI

Ben çanta, çüzdan ve defter yapamam beceremem derseniz o zaman yapımı kolay bir bardak altığına ne dersiniz?

ÖRGÜDEN HEDİYELER

Benim elim yatkın üstesinden gelirim diyorsanız örgü hediyeler size göre. Önümüz yaz o yüzden ince dantel bluzlar çok uygun bir hediye olacaktır.

DANTEL HEDİYELER

Örgü de neymiş ben dantel bile yaparım diyorsanız buyrun evde yapılacak anneler gününe özgü bir hediye daha.

KAVANOZ SÜSLEME

Ben evdeki malzemeleri değerlendireyim en iyi diyorsanız evdeki boş kavozlar çok güzel bir alternarif olacak. İster o kavonaza anneniz sevgi dolu notlar atın isterseniz süsleyin baş ucu biblosu yapın, karar sizin.

EL YAPIMI SAKSI

Bu kavonoz olayı güzelmiş tamam ben bunu yaparım hem de kolay diye geçirdiyeseniz, o zaman saksı süsleme hediyesini de çok seveceksiniz.

KİRAP AYRACI

Kullanmadığınız kurdela, takı varsa o zaman kitap ayracı güzel bir alternatif olacak. Yok ya ben örerim diyorsanız buyrun size fikir.

Haberin Devamı