Gazete Vatan Logo

Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Akbank uygulaması çöktü mü, sorusunun yanıtı 22 Ağustos 2023 Salı günü yaşanan problem nedeniyle vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Akbank mobil neden açılmıyor, sorusunun yanıtı Akbank müşterileri tarafından merak konusu oldu. Peki, 22 Ağustos 2023 Salı Akbank mobil çöktü mü, neden girilmiyor?

Akbank çöktü mü? 22 Ağustos 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Akbank mobil neden açılmıyor? 22 Ağustos 2023 Salı günü mobil bankacılık işlemi için uygulamaya girmek isteyen birçok kişi hizmet sorunuyla karşı karşıya kaldı. Bugün Akbank mobil bankacılık işlemi yapmak isteyenler internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Akbank çöktü mü?

AKBANK ÇÖKTÜ MÜ, AKBANK MOBİL NEDEN AÇILMIYOR? 22 AĞUSTOS 2023 SALI

Akbank mobil uygulaması ve internet bankacılığına girmeye çalışan kişiler hatayla karşılaştı. Akbank Destek Twitter hesabından konuya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

AKBANK'TAN YAŞANAN SORUNA SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Akbank mobil uygulamasında yaşanan problem nedeniyle birçok kişi sosyal medyada paylaşımda bulundu.

2.geleneksel Akbank çöküş partisine hoşgeldiniz. Sayende yolda kaldım. Yakıt bitti param var ama koca akbank çalışanları hadi tahmin edin neden acabaa !!!!

Ya ne müşteri temsilcisine bağlanıyor ne havale EFT yapılıyor ne internet bankacılığı dogru düzgün çalışıyor neyi doğru yapıyorsunuz