Gazete Vatan Logo

Çeşme'deki taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü oyuncudan açıklama

M.C. adlı genç kız, tatil için gittiği Çeşme'de Mehmet Çelik adlı oyuncu tarafından taciz edildiğini söyledi. O gecenin görgü tanığı H.M. adlı kadın, yaşananları anlattı: "Genç kız denizde saldırıya uğradı, aralarında itişme yaşandı. Çığlık atarak bizden yardım istedi"

Çeşme'deki taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü oyuncudan açıklama

Çeşme'de yaşanan taciz olayının yankıları sürüyor. M.C., adlı genç kız, bir mekanda tanıştığı oyuncu Mehmet Çelik'in kendisini taciz ettiğini belirtip şikayetçi olmuştu. O gecenin görgü tanığı H.M. adlı kadın, konuştu. H.M., "Arkadaşlarımızla sahilde oturuyorduk. Bir süre sonra çığlık sesleri geldi. Bu adam genç kıza denizde saldırdı, aralarında itişme oldu. Kız sonra denizden çıktı" dedi.

H.M., sözlerine şöyle devam etti: "Kız çok korkmuş ve ağlıyordu. Adamın üzerindeki kıyafetleri yırttığını söyledi. Biz de hemen havlu bulup üzerini örttük. M.C., olay sonrası devlet hastanesine, ertesi gün de rapor almak için Dokuz Eylül Üniversitesi'ne gitti. Sonra da savcıya ifade verdi." Genç kadını taciz eden oyuncu hakkında benzer bir olayla ilgili başka bir şikayetin daha olduğu ortaya çıktı.

GARİP SAVUNMA

Tacizle suçlanan oyuncu Mehmet Çelik, olayla ilgili sosyal medyadan ilginç bir savunma yaptı: "Hayatım boyunca attığım her adımın bilincinde oldum. Bu tarz şeylerle çok karşılaştım. Birçok oyuncu arkadaşım da bu durumdan mustarip. Kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş misali…" (Sabah)

Haberin Devamı