Gazete Vatan Logo

Avrupa Konutları yeniden Atakent’te

Artaş İnşaat’ın Avrupa Konutları markalı 14’üncü projesi Avrupa Konutları Atakent 4, satışa sunuldu. 441 daire ve ticari ünitelerden oluşan Atakent 4, 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Avrupa Konutları yeniden Atakent’te

ARTAŞ İnşaat, markası Avrupa Konutları’nı dördüncü kez Atakent’e taşıyor. Konut yatırımcıları tarafından uzun zamandır merakla beklenen ve 7 binin üzerinde ön talep toplayan Avrupa Konutları Atakent 4 satışa sunuldu. Atakent’te inşa ettiği üç Avrupa Konutları projesinde toplam 4 bin 768 konut teslim eden Artaş İnşaat, hem yatırımcısına yüksek karlılık sağladı hem de bölgeye büyük değer kattı.

Halkalı Caddesi’nde

23 bin 300 metrekarelik bir alanda inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 4, 441 dairesi ve dükkanları ile Avrupa Konutları standartlarını yeni yatırımcılarına sunacak. Proje “Geleceğin Bağdat Caddesi” olarak konumlandırılan Halkalı Caddesi üzerinde yükselecek ve bölgeye değer kazandırmaya devam edecek. Avrupa Konutları Atakent 4’ün mimarisinde SPDO Mimarlık Sabri Paşayiğit’in imzası bulunuyor.

120 ay vade yapılıyor

Atakent 4’te, 1+1’den 4+1’e kadar farklı tiplerde balkonlu ve teraslı daire seçenekleri bulunuyor. Projede peyzaja ve sosyal yaşam alanlarına geniş yer veriliyor. Kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, spa merkezi, sauna, ve hamamın bulunduğu projenin yanı başında yer alacak parkta ise çok amaçlı spor sahaları ve koşu parkurları bulunacak.

Haberin Devamı

Lansman dönemine özel fiyatlarla satışa sunulan Atakent 4, anlaşmalı bankalar ile 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla kredi kullandırıyor. 220 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Avrupa Konutları Atakent 4’te teslimlerin 2017 Aralık ayında yapılması planlanıyor. Daireler 450 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.