Gazete Vatan Logo

Bu hediyelerden biri anneniz için

Dudaklarınızda altın ışıltısı

L’Oreal Paris color riche ruj serisi ile dudaklarınız her zamankinden daha çekici. Günün her anında rahatlıkla kullanabileceğiniz 6 farklı rengi ile L’Oreal Paris’ten çantanızdan ayıramayacağınız bir ruj. Pırıltılı teknolojisinin dudaklarınızdaki göz kamaştırıcı etkisiyle herkesi kıskandıracaksınız.

Beyaz Fırın’dan en gerçek sevgi

Beyaz Fırın, annelere en gerçek sevgi için en doğal hediye seçeneğini sunuyor. Beyaz Fırın; anneler günü hediyesini çikolatadan yana kullanmak isteyenler için, kalp şeklinde “Amore” adını verdiği özel bir çikolata kutusu hazırlamış. Sunduğu ikinci hediye alternatifi ise, “İyi ki Varsın” adını verdiği çikolata parçalı butik pasta.

Cornelia Otel’de lüks bir hafta sonu

Annenize, Antalya’da Cornelia De Luxe Resort’da, ister göl evleri ile cennet gibi bir ortamda, ister suit odada denize karşı, isterseniz bütçenize uygun standart odada aynı servis ve aynı kaliteyi alarak unutulmaz bir Anneler Günü hediyesi verebilirsiniz.

Kale’de en komik anınıza hediye çeki

Güngören’de uygun fiyatları ile hesaplı alışverişin adresi olan Kale Outlet Center, anneleri unutmuyor. 30 TL’lik alışveriş yapan ilk 3 bin kişiye çok şık inci kolye seti armağan ediyor. Kale Outlet Center AVM’nin Anneler Günü kampanyası sosyal medyadan da devam ediyor. Facebook sayfası üzerinden yapılan yarışmada en çok beğeni toplayan ilk 3 kişi ise 500 TL’lik hediye çekinin sahibi oluyor. Tek yapmanız gereken Kale Outlet Center AVM’nin Facebook sayfasında yapılan yarışmaya katılmak ve annenizle yaşadığınız en komik anınızı paylaşmak...

Şefkatli yüzleri Liadro koleksiyonda

All Happy Days; anneler gününe özel en zarif hediye seçenekleri ile öne çıkıyor. Bir annenin şefkatini, yüz mimikleri ve vücut dili ile kusursuzca anlatan Lladro koleksiyonu All Happy Days mağazalarında. Unutulmaz bir anneler günü hediyesi olabilir.

Hem genç, hem de güzel Karaca kadını

2014 Karaca kadın koleksiyonunun baş tasarımcısı Anna Romiti bu romantik masaldaki Karaca kadınına modern ve özgür bir ruh katarak, adeta bir aşk kahramanı haline getirdi. Anna Romiti’ye göre, Karaca kadını, hayat enerjisini hiç kaybetmemiş, iş hayatında güçlü, kendini her zaman güzel hissediyor. Bu anlayış ile hazırlanan Karaca kadın koleksiyonu, trikodan eteğe, gömlekten pantolona, bluzdan aksesuara kadar her türlü ürüne ulaşmak isteyen kadınlara hitap ediyor.

Sunset Lingerie’da indirim fırsatı

İç giyim, gecelik, pijama koleksiyonuyla Sunset Lingerie, anneler günü için sürprizlerle dolu bir koleksiyon ve yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Kadınların korkulu rüyası vücut kusurlarını gizleyen akıllı tasarımları ve kadının kendine olan güvenini güçlendiren zekice detaylarıyla Sunset Lingerie, şık, çarpıcı ve özel bir hediye seçeneği oluşturuyor. Genç anneler için birbirinden şık ve çekici iç giyim tasarımları da var.

Rahat ayaklar için Arow

Şık, kaliteli ve ayaklara konfor sağlayan ayakkabıları ile Arow, hem annenizin ayaklarını rahat ettiriyor hem de 12 Mayıs’a kadar her 125 TL alışverişinize annelere özel “50 TL alışveriş çeki” anında hediye ediyor. Arow; genç annelere modern ve şık seçenekler, klasik annelere modası geçmeyen tasarımlar ve ayağım rahat olsun diyen anneler içinse anatomik tabanlı comfort ayakkabılar, ayakkabı-çanta takımlar sunuyor.

İkonik parçalar Brooks Brothers

İkonik ürünleriyle yaklaşık 200 yıldır hizmet veren Amerika’nın en eski markası Brooks Brothers, İlkbahar-Yaz 2014 aksesuar koleksiyonu ile Anneler Günü alışverişini keyifli bir deneyime dönüştürüyor. Brooks Brothers’ın ayakkabı, çanta, kemer ve takı koleksiyonlarından oluşan zengin hediye seçenekleri ile annenizin şıklığını ve zerafetini tamamlamak için Zorlu ve Akasya mağazalarına uğramayı unutmayın.

Renkli kahvaltının adresi Schafer

Schafer; kahvaltı sofralarına renk katacak Fine Bone Flora serisini tasarladı. Özel tasarlanan 6 kişilik seri; çiçek motifleri ve pastel renk tonları ile anneniz için ideal bir hediye olabilir. Fiyat: 320 TL

Koton’dan mesajınız var!

Koton, 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu Anneler Günü’nde binlerce hediye seçeneği sunuyor. Stil ikonu annelerini farklı sürprizlerle şaşırtmak isteyen çocuklar, hediyelerini Koton’un kadın, aksesuar ve plus koleksiyonlarından seçiyor. Her tarza uygun seçenekler, şık ayakkabı ve çantalar, çarpıcı takılar ve zengin iç giyim parçalarından oluşan Koton koleksiyonları anneleri kalbinden fethediyor.

Godiva’dan en tatlı kutular

Godiva’nın Anneler Günü için özel bir hediye olarak sunduğu, bronz ve deri kaplama Truffes Premieres kutusu, Godiva şeflerinin seçtiği en özel 6 trüf çeşidini içeriyor. Limitli sayıda üretilen kutularda yer alan; Godiva’nın ilk çikolata şefi Pierre Draps’ın imzasını taşıyan Perle Noir, fındıklı mus dolgulu, üzeri sütlü çikolata kaplı Mousse de Lait, tarçınlı mus dolgulu Speculoos trüfleri annelerinize en unutulmaz Anneler Günü lezzetini yaşatacak.

Çiçek açan yataklar Linens’te

Linens, Anneler Günü için çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Linens’in özel olarak tasarladığı “Rose Diamond” serisinde pembe, pudra ve yeşil tonları gül motifiyle buluşuyor. Doğanın tüm enerjisi ve romantizmini yansıtan koleksiyon, nevresim takımı, havlu, keyif tepsisi, kahve seti, çay seti ve dekoratif aksesuar ürünlerini içeriyor. Evin her bölümüne hitap eden Linens, annelerini mutlu etmek isteyenlerin ilk durağı olacak!

Beslenmenin Reis’i onlar

Dünyanın en iyi beslenme uzmanları, annelerimiz. Kuru gıda sektörünün lider firması Reis’in, annelere hediye ettiği dizelerinde belirttiği, “Annem beni hep özler her gün yolumu gözler, yapar güzel yemekler doyurur beni besler, annemin sırrı Reis her yemekte birlikteyiz, annemin sırrı Reis her yemekte bir Reis” sözleri de bu anlamlı günün önemine dikkat çekiyor. Reis, annelerine teşekkür etmek isteyenleri, Facebook’taki sayfasına bekliyor.

Uyumlu terliklerin adresi Birkenstock

Birkenstock, bu yıl anneler ve kızları için birçok renk ve model seçeneği hazırladı. Parmak arası tasarımlardan, bantlı ve tokalı modellere kadar çok farklı alternatifler arasından seçim yapabilirsiniz. Hem annenizin hem de sizin zevkinize uygun, mevsimin renk zenginliğini yansıtan çok sayıda model Birkenstock koleksiyonunda.

Tefal’den kaçırılmayacak birbirinden iyi fırsatlar

Tefal, Anneler Günü’ne özel her ürününde büyük oranda indirimler ve fırsatlar sunuyor. Başta Tefal blender, ütü, tava ve tencere olmak üzere diğer tüm ürünler annesini sevindirmek isteyenlere büyük fırsatlarla geliyor. Annesine en güzel hediyeyi almak isteyenlere Tefal teknolojisi ve kalitesini sunuyor. Küçük ev aletlerinde de inanılmaz fırsatlar sunuyor.

Bendis’ten yıldız tokalar

Bu yıl Anneler Günü’nde annenize kendini yıldız gibi hissettirmek için Bendis’in tasarımlarına mutlaka göz atın. Karadayı dizisinde Feride’nin kullandığı saç tokalarıyla dikkatleri çeken Bendis, bu yıl Anneler Günü’nde tüm annelerin kendilerini bir yıldız gibi hissetmelerini istiyor.

Haberin Devamı