Gazete Vatan Logo

Rüya gibi ikramiye: 10 milyon YTL

Milli Piyango, 23 Nisan’daki özel çekiliş imkamiyesini 4 milyon YTL’ye çıkardı. İki haftadır devreden Sayısal Lotu’da ise ikramiyenin bu hafta sonu 6 milyon YTL’yi geçmesi bekleniyor

Milli Piyango Genel Müdürü İhya Balak, özel çekilişlerde bir rekor kırarak, 23 Nisan’da 4 milyon YTL büyük ikramiye vereceklerini baçıkladı. Rekor ikramiye, hayalleri süslemeye şimdiden başladı. “Talih kuşu”, 23 Nisan’ın büyük ikramiye talihlisi veya talihlilerine, iki bayramı bir arada kutlatacak. Genel Müdür Balak, daha önce en fazla 2 milyon YTL’ye kadar çıkan özel çekiliş büyük ikramiyesinde bu yıl büyük oranda artışa gittiklerini belirtti. 23 Nisan için düzenleyecekleri özel çekilişte, büyük ikramiyenin 4 milyon YTL olacağını kaydeden Balak, biletlerin de çeyrek için 4 YTL, yarım için 8 YTL ve tam için 16 YTL olarak satılacağını ifade etti. Balak, 23 Nisan özel çekilişinde toplam 9 milyon 596 bin YTL tutarında ikramiye dağıtacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta 3.2 milyon YTL devreden Sayısal Loto’nun ise bu hafta sonuna kadar 6 milyon YTL’ye ulaşması bekleniyor.

6 bilen çıkmadığı için 1 milyon 244 bin 132 YTL bu geçenhaftaya devreden Sayısal Loto ikramiyesi 3.2 milyon YTL’ye ulaştı. Ancak geçen haftasonu da 6 bilen olmadı. Lotonun bu hafta 6 milyon YTL’ye ulaşması bekleniyor. Sayısal Loto bu yıl ilk kez üstüste iki hafta devretti.

Haberin Devamı