Gazete Vatan Logo

Bursa'da esrarengiz cinayet

Yol kenarına park eden ve ön camında Cumhurbaşkanlığı forsunun çıkartması yer alan Ankara plakalı otomobilde bir kadın cesedi bulundu

BURSA'da yol kenarına park eden ve ön camında Cumhurbaşkanlığı forsunun çıkartması yer alan Ankara plakalı otomobilde, başından tek kurşunla vurulan 52 yaşındaki Ülker Aşçı'nın cesedi bulundu. Ankara doğumlu olan Ülker Aşçı'nın, emekli binbaşı Sami Aşçı ile evli olduğunu belirleyen polis, cinayeti aydınlatmaya çalışıyor.

Bugün saat 11.00 sıralarında Yalova Yolu'nun merkez Osmangazi İlçesi sınırları içindeki Uludağ Gazoz Fabrikası eski binası önünde park halindeki otomobilde kanlar içinde bir kadının bulunduğunu görenler, hemen polisi aradı. Bildirilen yere giden polis ekibi 06 GM 708 plakalı otomobilin arka koltuğunda başından tek kurşunla öldürülen kadın cesediyle karşılaştı.

Yeşil renkli Toyota marka otomobilin ön camının sol tarafında Cumhurbaşkanlığı forsu çıkartması olduğu dikketi çekerken, öldürülen kadının adının emekli binbaşı Sami Aşçı ile evli olan Ülker Aşçı olduğunu saptandı. Ülker Aşçı'nın çantasından askeri kimlikler çıktı, ancak bu kimliklerin kime ait olduğu açıklanmadı.

Ülker Aşçı'nın cesedi morga kaldırılırken, olay yerindeki tüm ipuçlarını değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, esrarengiz infazı aydınlatmak ve katili yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı