Gazete Vatan Logo
Futbol Ligin dibinde 6 kader maçı

Ligin dibinde 6 kader maçı

Düşme bölgesinde bu akşam saat 19.00’da 6 kritik maç var. Özellikle Erciyes, G.Antep, Ç.Rize ve Denizli, sezonun en kritik maçlarına çıkacak

Turkcell Süper Lig’in dibinde bugün birbirinden önemli 6 maç oynanacak. 9 takımın düşme potasında yer aldığı ligde, bugünkü maçlar, Sakarya’nın ardından düşecek diğer 2 takımın belirlenmesi açısından büyük rol oyanayacak. 33 puanlı 17. sıradaki Erciyes, Sakarya deplasmanında puan kaybına uğrarsa şansını mucizelere bırakacak. Kayseri ekibi kazanırsa son 2 haftaya umutlu girecek. Son 5 haftadır galibiyeti unutan 36 puanlı G.Antep ise UEFA mücadelesi veren Kayseri’ye konuk olacak.

BAŞKENT’TE 2 KRİTİK RANDEVU
GÜNÜN bir diğer önemli maçı ise Başkent’te G.Birliği ile Rize arasında. G.Birliği 8 haftadır galibiyete hasret. Rize ise bu sezon deplasmanda hiç kazanamadı. Ankara-Denizli maçı da Horozlar açısından çok kritik. Eğer Denizli kazanamazsa ligde kalma umutları çok azalacak. Vestel ise Konya’da kazanırsa ligde kalmayı garantileyecek. Tehlikeyi az da olsa hisseden 38 puanlı Antalya ile 39 puanlı A.Gücü’nün mücadelesinde ise 3 puanı alan rahatlayacak.