Gazete Vatan Logo
Futbol Hoşgeldin Gençlerbirliği Oftaş

Hoşgeldin Gençlerbirliği Oftaş

Cavcav’ın ekibi, Başkent’in ligdeki 4. temsilcisi oldu. G.Birliği’nin dünyada bir benzeri yok

TÜRK Telekom Lig A’da sezonun bitimine 1 hafta kala G.Birliği OFTAŞ, Kocaeli’yi 2-0 yenerek, şampiyonluğunu ilan etti ve Süper Lig’e yükseldi. Geçen sezon Lig B Yükselme Grubu’ndan Lig A’ya çıkan Başkent temsilcisi, bir yıl içinde 2 şampiyonluk birden yaşadı. Mücadele sonrası kırmızı-siyahlı yönetici, futbolcu ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav’ın şampiyonluk primini 800 bin YTL olarak açılması üzerine futbolcular Cavcav’ı havaya atıp ’en büyük başkan’ diye tezahüratta bulundu

R.MADRİD VE B.MÜNİH’İ GEÇTİ
İLHAN Cavcav, OFTAŞ Başkanı Turgay Kalemci ile sahaya inerken “Eski hocamız Metin Diyadin’in de takıma büyük katkısı oldu. Ama biz o değişikliği yapmasak, bu hale gelemezdik. Bu yıl G.Birliği’nin altın yılı oldu. Seneye iki takımımız da Süper Lig’de oynayacak” dedi. Operasyonla görevine son verilen Metin Diyadin ise “Tüm takımı kutluyorum. Böyle bir sonuca ulaşacaklarını biliyordum. O çocuklar, neyin ne olduğunu herkesten çok daha iyi biliyor” ifadelerini kullandı.

Bu arada G.Birliği, OFTAŞ’ın bu başarısı sonrasında profesyonel liglerde 2 takımla mücadele eden R.Madrid (2. ligde takımı var) ve B.Münih’i (3.ligde takımı bulunuyor) geçti.

Haberin Devamı