Gazete Vatan Logo

Bursa vahşetinde tanıdık şüphesi!..

İki çocuğun boğazını kesen katil, anneye 24 bıçak darbesi vurmuş. Kapının zorlanmadığını saptayan polis, evde hırsızlık yapılmadığını da bildirdi

Bursa’da evinde bıçakla öldürülen Melek Birinci ile çocukları 8 yaşındaki Çiğdem ve 2 yaşındaki Onur’un katil zanlısının, aileyi tanıyan bir kişi olduğu sanılıyor. Polis cinayet günü evden çıkan bir kişiyi gördüğünü söyleyen ve adı açıklanmayan 5 yaşındaki sürpriz tanğığın ifadesinden eşkal belirlemeye çalışıyor.

Baba şok geçirdi
Bursa’da bir depoda çalışan Mustafa Birinci, akşam evine dönünce 9 yıl önce evlendiği eşi Melek’i koridorda boğazı kesilmiş buldu. Daha sonra çocuk odasına giden Birinci burada da 2’nci sınıfa giden kızı Çiğdem ve oğlu Onur’un da boğazları kesilmiş cesetleriyle karşılaştı. Şok geçiren babanın ihbarıyla evde delilleri toplayan polis ekipleri parmak izi aldı. Hırsızlık ve kapıda zorlama bulunmadığı da anlaşılan evden 12 torba kanıt toplayan polis, cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Otopsi sonuçları
Yapılan otopside, talihsiz kadının biri boğazında, 17’si sırtında olmak üzere vücudunda tam 24 bıçak darbesi saptandı. Odalarında öldürülen Onur ve Çiğdem’in ise sadece boğazlarının kesildiği ortaya çıktı. Cinayetin öğle saatlerinde işlendiği belirtildi.

Baba: Bu canilik
Polis, olaydan sonra şüphelenip gözaltına aldığı baba Mustafa Birinci’yi sorguladı. Soğukkanlı hareketleriyle dikkat çeken Birinci’nin, cinayetin işlendiği saatlerde işyerinde olduğu anlaşıldı. İşyerinde sakin, sevilen bir kişi olarak tanınan Birinci’nin, olay günü arkadaşlarıyla espri yaptığı, gergin ve şüpheli bir hareketinin olmadığı belirlendi.

Aile katili tanıyor mu?
Polis, katilin aile tarafından tanınan ve bilinen bir kişi olma ihtimali üzerinde duruyor. Birinci ailesinin aile içi ilişkileri ve aile dışında gerginlik yaşadığı kişi ve kişileri de mercek altında tutan polis, olay günü evden çıkan bir kişiyi gördüğünü söyleyen ve adı açıklanmayan 5 yaşlarındaki çocuğun ifadelerinden, katilin eşkalini belirlemeye çalışıyor.

Haberin Devamı