Gazete Vatan Logo
Espor Windows Phone kullananlar için kötü haber

Windows Phone kullananlar için kötü haber

Windows Phone önemli bir uygulamayı daha kaybediyor.

Windows Phone kullananlar için kötü haber

Bildiğiniz gibi Windows Phone için artık yolun sonuna gelindi. Microsoft mobil işletim sisteminden umudu kesti ve artık yeni telefonlar çıkarmayı başardı. Microsoft’un bu hamlesinin ardından uygulama geliştiricileri de işletim sistemini tek tek terk etmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda birçok önemli uygulama Windows Phone’dan çekildi.

Windows Phone önemli bir uygulamayı daha kaybediyor. EA Sports dün bir açıklama yayınlayarak FIFA Mobile uygulamasını Windows Phone’dan çekeceğini duyurdu.

Windows Phone defterini kapatan şirketlere oyun devi EA Sports da katıldı. Şirket dün bir açıklama yayınlayarak FIFA Mobile’ı Windows Phone’dan çekeceğini duyurdu. Sevilen oyun 7 Kasım’dan itibaren Windows Phone’dan kaldırılacak. Bu tarihten sonra oyun için resmi destek veya güncelleme sunulmayacak. Bu yüzden şirket kullanıcılara oyunun Android veya iOS sürümüne geçmelerini tavsiye ediyor. Windows Phone’dan Android veya iOS’a geçiş için tek yapmaları gereken Facebook bilgilerini paylaşmak. Böylece Facebook’a senkronize olan oyuna yeni işletim sisteminde devam edilebilecek.

Haberin Devamı