Gazete Vatan Logo
Fransa Milli yıldız için müthiş teklif! 15 milyon euro...

Milli yıldız için müthiş teklif! 15 milyon euro...

Ligue 1 ekiplerinden Lille'de top koşturan milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik hakkında Ada basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer haberi geldi. Everton'ın talip olduğu iddia edilen genç sağ bek için konuşulan bonservis bedelleri büyük heyecan yarattı.

Milli yıldız için müthiş teklif! 15 milyon euro...

Ligue 1 ekiplerinden Lille'de top koşturan milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik'in adı bir süredir Everton ile anılıyordu. Takımı ile 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki sağ bekin Premier Lig ekibine olası bir transferiyle ilgili Ada basınından gelen son haberlerse büyük heyecan yarattı.

Turkish Football adlı internet sitesi, oyuncuya yakın kaynaklara dayandırarak aktardığı özel haberinde Lille'in Zeki için 20 milyon euro talep ettiğini, Everton'ın ise transferi 15 milyon euro karşılığında bitirmek istediğini yazdı. Haberde milli yıldıza İngiltere'den başka taliplerin de bulunduğu ancak Everton'ın transferi bitirmeye en yakın kulüp olduğu kaydedildi.

2018 yazında İstanbulspor'dan Lille'in yolunu tutan Çelik, geride kalan sezonda takımıyla 32 maçta forma giymiş ve üç asist kaydetmişti. Türk savunmacının güncel piyasa değeri ise 16 milyon euro olarak gösteriliyor. (Fanatik)

Milli yıldız için müthiş teklif 15 milyon euro...