Gazete Vatan Logo

15 Mayıs Çılgın Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto'da sonuçlar noter huzurunda geçekleştirilen çekilişin ardından belli oldu. Dev rakamlara ulaşan büyük ikramiye tutarı 150 milyonu aşarken bu hafta da Çılgın Sayısal Loto'da 6 bilen çıkmadı. Çılgın Sayısal Loto sonuçlarına göre günün şanslı rakamları "17-29-52-74-77-85 joker 9" olarak belirlendi.

15 Mayıs Çılgın Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı

Milli Piyango İdaresi tarafından haftada üç kez gerçekleştirilen şans oyunu sayesinde zengin olma hayali kuran vatandaşlar kuponlarını kontrol etmek için Sayısal Loto sonuçlarını merak ediyor.
ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.