Gazete Vatan Logo
Magazin Zuhal Topal patladı! Birkan...

Zuhal Topal patladı! Birkan...

Evlilik programına katılan Birkan adlı yarışmacının fuhuş operasyonunda yakalanıp gözaltına alınması Zuhal Topal'i zor durumda bıraktı. Sunucu açıklama yaptı ve sorumluğunun yapımcıda olduğunu ifade etti.

Zuhal Topal patladı! Birkan...

Adana merkezli 14 ilde gerçekleştirilen operasyonda eskortluk sitesi adı altında fuhuş çetesi kurduğu ve fuhuşa yer temin ettiği iddia edilen 2'si kadın 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arasında Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programıyla ünlenen damat adayı Birkan K.'nın da olması dikkat çekti.

Birkan K.‘nın yer aldığı izdivaç programının sunucusu Zuhal Topal bir açıklama yaparak “Ben sadece sunuculuk yaptım. Muhatap yapımcıdır” dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Son zamanlarda internet sitelerinde geçtiğimiz sezon sunuculuğunu yaptığım, şu anda yayında olmayan ” Zuhal Topal’la” programının locasında yer alan isimlerle ilgili pek çok haber yayınlanmaya başladı.

Daha önce de altını çizerek belirttiğim gibi programın yapımcısı ben, benim eşim ya da ailemden biri değildir. Dolayısıyla çıkan haberlerin muhatabı yapım şirketidir. Şahsımla ilgili olmadıkça; programla ilgili olan ve muhatabı yapım şirketi olan haberlerin, benim ismimle yan yana getirilmemesini önemle rica ederim.