Gazete Vatan Logo

Zuhal Olcay mest etti! Ayakta alkışlandı...

Oyuncu ve müzisyen Zuhal Olcay, Maltepelilere unutulmaz bir konser verdi. En sevilen şarkılarını seslendiren Olcay, ayakta alkışlandı.

Zuhal Olcay mest etti! Ayakta alkışlandı...

Maltepe Belediyesi tarafından ücretsiz olarak organize edilen ve Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Zuhal Olcay konserine, Maltepeliler büyük ilgi gösterdi.

Oyunculuğunun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de yıllardır adından söz ettiren usta sanatçı, 'İyisin' 'Pervane' 'Ayrılık da Sevdaya Dahil' 'Pencereler Önünde' gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi. Zuhal Olcay, konserin sonunda salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

DOPDOLU BİR SANAT KARİYERİ

1983 yılından bu yana pek çok TV dizisi ve tiyatro oyununda rol alan Olcay, 1989’da 'Sahte Cennete Veda' filmindeki rolü, başarısını ülke sınırları dışına taşıdı ve sanatçıya Almanya’da yapılan, Altın Film Şeridi festivalinde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandırdı. Müzikle de bağını hiç koparmayan Olcay, 1993’te, 'İki Çift Laf' albümünü, 1996’da 'Oyuncu' albümlerini yayınladı. Vedat Sakman ve Bülent Ortaçgil gibi önemli müzisyenlerle çalışan Zuhal Olcay, 1998’de 'İhanet' isimli bir albüm daha çıkardı. İki bölümden oluşan ve 'Başucu Şarkıları' adını verdiği albümlerden, ilkini 2001’de, ikincisini ise 2005’te yayınladıktan sonra, Cengiz Onural’la birlikte çalıştığı 'Hiçbir Yerde' albümü de büyük ses getiren Olcay, 2015 yılında ise 'Başucu Şarkıları'nın üçüncüsünü sevenleriyle buluşturdu.

Haberin Devamı