Gazete Vatan Logo
Magazin Yonca Evcimik: Seks olmazsa olmaz

Yonca Evcimik: Seks olmazsa olmaz

53 yaşındaki Yonca Evcimik sanat hayatındaki 40. yılını kutluyor. "Seks olmazsa olmaz" diyen sanatçı birbirinden iddialı açıklamalarda bulundu.

Yonca Evcimik: Seks olmazsa olmaz

Yonca Evcimik 53 yaşında ve 40’ıncı sanat yılını kutluyor. Jartiyerle sahneye çıkıyor, genç erkeklerle çıkıyor ve asla yaptıklarından korkmuyor. “Hayat çok kısa, herkes baksın dalgasına” diyor ve ekliyor: “Seks olmazsa olmaz. Bugün çocuk istesem sperm bankasından yaparım.”

İşte çarpıcı röportajın bazı bölümleri;

Tek gecelik ilişki yaşar mısınız?
Hayır, hep tek eşli ve uzun ilişkiler yaşadım. Sonra ilişkiler benim anladığım biçimden çıktı, değişti. Çoğu insan biseksüel olmuş, anlayamadığım şeyler. Ben de seçimleri belli, uzun vadeli şeyler yaşayan biri olarak aşkta zorlanıyorum. Her şey çok yüzeysel.
Hep genç erkeklerle birliktesiniz. Size mi yoksa paranıza mı geldiklerini nasıl anlıyorsunuz?
Onu anlamak biraz zor. Tabii sizden talep ettiklerine göre zaman içinde belli oluyor. Ama kendini yedirecek bir tip olmadığım için bana öyle yanaşan pek olmaz. Hiçbir erkek paramı yiyemez. Geçmişte para yedirdiğim olmuş mudur, evet.
JARTİYERLE SAHNEYE ÇIKTIM
Barbie bebek gibisiniz! Bu yaşta nasıl böyle seksi görünüyorsunuz?
İçerideki ergen! Spor da yapıyorum. Seksi görünmekten çok beğenilmeyi seviyorum. Başkalarının seksi bulduğu hallerime bakıyorum, bana öyle gelmiyor.
Jartiyerle, mayoyla sahneye çıkmış neredeyse ilk kadınsınız...
O yıllarda hiç tepki ya da tehdit almadım, daha özgürdüm. ‘Bandıra Bandıra’ şarkısı bile ‘Siyaset Meydanı’nda gibi tartışılmıştı. 40’ıncı sanat yılım için de çok özel bir şov, müzikal tadında bir şey yapacağım! Ama asla soyunmam. Hayvan haklarına hizmet edecekse çırılçıplak soyunurum, o ayrı.
SEKS OLMAZSA OLMAZ
Yumurtalıklarınız hâlâ çalışıyormuş!
(Gülüyoruz) Evet, doğurganlığım yüzde 90’mış. Hormon kullanmıyorum. Bir gün menopoza da gireceğim, gayet normal.
Aniden çocuk sahibi olmak isteseniz...
İstesem şu an bile kim tutar beni? Dünya kadar sperm bankası var, alırım bir tane yaparım. Ne var? Kimsenin ne dediğini umursamam.
İyi de babası belli olmayacak; çocuk için zor değil mi?
Kadınlar kendileri için çocuk doğurur, karşıdaki için değil. Ayrıca biri olsa bile o adam bugün var, yarın yok!
Seks çok önemli midir, olmazsa olmaz mıdır?
Çok önemlidir. Olmazsa olmazdır! Seks olmadan ilişki belli bir yaşa kadar gitmez. Seks nefes almak kadar doğal. (Posta/ Canan Danyıldız)

Haberin Devamı