Gazete Vatan Logo

Yılbaşı için 10 teknolojik hediye önerisi

Yeni yılda sevdiklerine uygun fiyatlı ve kullanışlı teknolojik hediye almak isteyenlere alternatif bol.

Yılbaşı için 10 teknolojik hediye önerisi

Samsung Gear VR R325

Samsung Gear VR, sevdiklerinizi sanal gerçeklik dünyası ile tanıştırmak için güzel bir seçenek olabilir. Gear VR, 800 uygulama ile sanal gerçeklik deneyimi sunuyor.

Tek elle kullanıma uygun şekilde tasarlanan Gear VR kumandası ile sanal gerçeklik deneyimi çok daha keyifli bir hal alıyor.

Cihazın uyumlu olduğu telefonlar: Galaxy Note8, S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge.

Samsung Level U Bluetooth kulaklık

Samsung’un Level U kulaklığı çok fazla telefon görüşmesi yapanlar için harika bir ürün. Boynunuzda varlığını bile hissetmeden tüm gün taşıyabileceğiniz bu kulaklığı günlük kullanım dışında spor yaparken de kullanabilirsiniz.

10 saate varan müzik deneyimi sunan cihaz, bunun haricinde 11 saate kadar konuşma, 500 saate kadar da bekleme süresine sahip.

Suya dayanıklı ve sportif Sony walkman

Su geçirmeyen yapıdaki giyilebilir kulaklık Sony Walkman NW-WS413 ile yüzme dahil her sporu müzik eşliğinde rahatlıkla yapabilirsiniz.

“Ortam Sesi Modu”, Walkman’in sol ve sağ tarafında bulunan mikrofonlar müzik dinlerken de çevrenizdeki ortam seslerini duyabilmenizi sağlıyor. 32 gram ağırlığında olan cihaz hızlı şarj özelliğine sahip ve 8 saate kadar kullanım sunuyor.

Haberin Devamı

JBL GO Bluetooth hoparlör

JBL GO, ses kalitesi ile müzik keyfini bir adım öteye taşıyor. Bluetooth bağlantılı cep telefonundan veya diğer cihazlardan kablosuz olarak müzik yayını yapmak dışında telefon görüşmeleri için de ideal.

Sandisk iXpand Base

iPhone’unuz hem şarj olsun hem de yedeği alınsın ister misiniz? iOS cihazlarla uyumlu çalışan Sandisk iXpand Base, telefonunuzu hem şarj ediyor hem de yedeğini akıllı bir şekilde alıyor.

Apple TV 4K ile keyifli vakit geçirin

Ultra HD 4K desteğine sahip yeni Apple TV ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Netflix, Puhu TV, Blu TV, TV+ uygulamalarının da yer aldığı Apple TV’de dilerseniz iTunes’dan içerik satın alma, kiralama da yapabilirsiniz.

Apple TV’yi kullanabilmek için HDMI girişine sahip bir televizyon ve internet bağlantısı yeterli.

Varta kablosuz şarj cihazı

Haberin Devamı

Samsung ve LG’den sonra Apple’ın da yeni iPhone’larda kablosuz şarj desteği sunmasıyla birlikte birçok üreticinin kablosuz şarj cihazı piyasadaki yerini aldı. Alman pil üreticisi Varta’nın kablosuz şarj cihazı dairesel tasarımı her ortamda kullanıma uygun. Kaymaz malzemeden yapılan cihaz üzerinde telefonunuzu güvenle şarj edebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik

Sağlıklı yaşamın sırrı hareket etmek ve spor yapmaktan geçiyor diyenler için güzel bir hediye seçeneği. Xiaomi’nin çok beğenilen akıllı bilekliği uygun fiyatına rağmen iddialı özelliklere sahip. Tüm hareketlerinizi kayıt altına almak dışında nabzınızı ve uyku kalitenizi de ölçen cihazın 0.42 inç OLED ekranı bulunuyor.

PocketBook Touch Lux 3

E-kitap okuyucu PocketBook’un 6 inçlik ekranı elektronik mürekkep teknolojisine sahip. Gözü yormayan bu ekran, pil tüketimini de minimuma indiriyor. Kullanmadığınız sürece cihazın pili aynı seviyede kalıyor.

Garmin Index akıllı tartı

Akıllı tartı, diyete başlamak için motivasyona ihtiyaç duyan sevdikleriniz için güzel bir hediye. Bu tartı evinizdeki herkesin vücuduna ait verileri aklında tutabilecek kadar akıllı. WiFi ağına bağlanan tartı, kilo, vücut kitle endeksi, yağ, kas kütlesi ölçümü yapıp bu bilgileri 16 kişiye kadar saklıyor. 4 AA pil ile çalışan cihaz 9 aya kadar pil ömrü sunuyor.

Haberin Devamı