Gazete Vatan Logo

Yerli Kim Kardashian Selen Görgüzel: Kocam kıskanmıyor gurur duyuyor

Oyuncu Selen Görgüzel fit vücuduyla yaza damgasını vurdu. Bu görüntüsüyle Kim Kardashian’a benzetilen ama bundan hoşlanmadığını söyleyen oyuncu nedenini ve fotoğraflarına yapılan yorumlara tepkisini dile getirdi...

Yerli Kim Kardashian Selen Görgüzel: Kocam kıskanmıyor gurur duyuyor

Mayolu ve bikinili fotoğraflarınız çok beğenildi. Böyle bir bikini vücudu yapmak için bütün kış spor mu yaptınız?

Sadece bu kış değil benim için spor hayatımın bir parçası, olmazsa olmazım. Her gün mutlaka 5 km yürüyorum, haftada 3 gün pilates, 1 gün de akımlı kardiyo yapıyorum. Ama beslenme düzenimi değiştirmek çok etkili oldu. Umay Villa beslenme uzmanım, onunla yollarımız kesiştiğinden beri yaptığım spor kendini iyice gösterdi.

Fotoğraflardan sonra size yerli Kim Kardashian dendi. Bu benzetmeye ne diyorsunuz? Onun kadar cesur ve sıradışı mısınız?

Keşke Türk basını dünyada bir akım olmadan, birileri moda olmadan önce kendi sanatçısını farketse de kimseyle kıyaslamasa. Çünkü birisine benzetiliyorsanız size ait özelliklerin ayrıcalığı kalmıyor. Ben kimseye benzetilmek istemem. Açıkcası bu durumdan da hoşlanmıyorum.

Eşiniz hamdi bey fotoğrafları çok beğendiğini söylemesine rağmen kıskançlık yapmasını bekleyen bir kitle var sanki. Onlar için sormuş olayım, bu fotoğrafları eşiniz gerçekten kıskanmadı mı?

Haberin Devamı

Eşim niye kıskansın ki? Benim kalbim ruhum ona ait görüp sahip olamayan kıskanır. Kendine güveni olmayan adam rahatsız olur, kendinden eşinden emin olan gurur duyar, takdir eder.

Instagram'da bir açıklama yaptınız tepkinizi dile getirdiniz. Eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Karısına çoluğuna çocuğuna hatta kendi kanından olmadığı halde öz evladı gibi evladıma aslanlar gibi sahip çıkan, kadına beden değil insan olarak bakan hayat felsefesi ailesinin ve ülkesinin mutluluğu olan adam, gavat değil kahramandır! Birinin kalbini kırarsam yalan konuşur kul hakkı yer, dedikodu yaparsam, işte o zaman tepki verir benim kocam. Terbiyesizce hakaret etmeyi kendince hak gören bastırılmış zavallı zihniyetleri Allah'a havale ediyorum.

Eşinizle ilk başlarda yakışmayan çift yorumları da yapıldı... Sizce neden bu kadar üzerinize geliyorlar?

Kim neyi, kime göre yakıştırıyor. İlk zamanlarda yazılanları çizilenleri çok iyi biliyorum. Ama bence yakışmak iki insanın doğal uyumuyla ilgili bir şey. dünyanın en taş iki insanısınızdır ama sıfır uyumunuz vardır ve hiç anlaşamıyorsunuzdur, hiçbir şey konuşamıyorsunuzdur. Ne anladım ben öyle ilişkiden. Ben ilişkimde podyumda yürümüyorumki, hayat paylaşıyorum. Hayatımı paylaştığım adamın fiziğinden çok zekası ve ruhu benim için önem taşıyor. Ben de bununla beslendiğim için bu ilişki benim için bir aşk. Dışarıdan ne dendiğiyle ilgilenen biri değilim herkes ne istiyorsa düşünebilir saygı duyuyorum. Ama hayatımı onların dediklerine göre de yönlendirmem. Bana öyle yorumlar yapan evinde depresyonda olan mutsuz bir kadın veya hiç evlenmemiş, aşık olmamış bir adam. İnsanlar nasıl istiyorsa öyşe düşünsün ki zaten bir çıkarı olduklarında iyi düşünürler. Ben iyi bir insanım, yaşadığım yere ve topluma fayda sağlamaya çalışan bir anneyim, eşim, evladım, sanatçıyım. Ama insan ben ne olursam olayım karşımdakinin anlamak istediği kadarım.

Haberin Devamı

İlişkiniz nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı?

Sevgi, saygı ve anlayış içinde taptaze tuttuğumuz gayet yolunda giden ilişkimiz herkese örnek olsun inşallah.

Haberin Devamı

Kendinizi güzel ve seksi buluyor musunuz?

Güzelliğinin farkında yaşayan biri değilim güzellikten önce sağlığı daha ön planda tutuyorum bu da elbette iyi hissettiriyor.

Bakım için çılgınca paralar harcayıp, çılgın ritüelleriniz oluyor mu?

Bakımıma önem veririm ama çılgınca paralar harcamam, normal her kadın gibi cilt bakımımı yaptırıyorum onun dışında yüz yogası yapıyorum.

Hiç dişiliğinizi saklama ihtiyacı duyduğunuz anlar oldu mu?

Oldu... Özellikle oyunculukta kendimi hep saklamaya, kamufle etmeye çalıştım hatta bir ara neredeyse erkek gibi giyiniyordum bana seksi denmesin diye.

Oyunculukta tatmin oldunuz mu?

Projesel bazda oyunculukta tatmin olduğumu söyleyemem ama oynadığım rollerde kendi performansımla ilgili tatmin oldum. Çünkü Selen Görgüzel dendiğinde insanların kafasında tipoloji olarak bir mahalle kadını canlanamazken birçok dizide farklı karakter oynadım. Fizyolojik olarak kendimi çok değiştiren bir oyuncuyum, hangi rollere girip çıktığımı gördükçe insanlar şaşırıyor. Kendimi rol için deforma edebiliyorum ve karakterime inandırabiliyorum. Bu yüzden tatmin oldum. Ama proje olarak daha iyilerini bekliyorum.

Haberin Devamı

Başka projeleriniz var mı?

Kendi yazdığım bir filmim var onu bir sinema filmine çevireceğiz. Hala yazım aşamasındayız. Ama çok küçük bir sahnesinde oynayacağım çünkü kendi işlerimde yönetmek, arka tarafta olmak daha çok hoşuma gidiyor. Mesela Hamdi'nin işlerinde de pek çalışmayı tercih etmiyorum. Ama çok iyi bir yönetmen ve harika bir dünya kuruyor. Hiç de olmayacağım gibi bir şey yok illa ki olacak.

Bir albüm hazırlığında olduğunuzu söylediniz. Detay verebiliyor musun, nasıl bir albüm olacak ve böyle bir şey yapmaya nasıl karar verdiniz?

Evet bir Şehrazat şarkısıyla single’ım çıkacak şu an stüdyodayız. 2012'de söz müziğini kendim yaptığım bir müzik çalışmam olmuştu ama şarkıcılık oyunculuğumun önüne geçsin istememiştim. Bu yüzden sessiz sedasız bir hobi çalışması olarak kaldı. Ama müzikten hiç kopmadım şan derslerime hep devam ettim şu anda da Süheyla Yengi hocamla çalışmaya devam ediyoruz.

Oyunculuğa ara mı verdiniz?

Oyunculuk benim mesleğim, işim, ekmeğim elbette içime sinen bir proje olursa seve seve oynarım şimdi dünyaya gelmek üzere olan yeni bebeğimin yani single’ımın heyecanı var.

Kendi üreten, yazan ve çeken bir kadınsınız eğer istediğiniz bir rol ve hikaye gelmezse kendi kendime yeterim diyor musunuz?

İnsanın kendine tecrübesine, bilgisine, eğitimine güvenmesi çok güzel ama ben her zaman haddimi bildim. Kendi kendime yeterim demek için çok erken.