Gazete Vatan Logo

100. golünü kaydeden Emre Akbaba'dan açıklama geldi

Adana Demirspor yıldız oyuncusu Emre Akbaba, Alanya maçında attığı golle kariyerinde 100. gole ulaştı. Bu başarının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

100. golünü kaydeden Emre Akbaba'dan açıklama geldi

Lig'in 26. haftasında Alanyaspor deplasmanında kazanılan penaltıyı gole çeviren 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Akbaba, kariyerindeki kulüpler düzeyinde 100. golü kaydetmiş oldu. Maçın ardından ise sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Emre Akbaba, "Yeni hedeflere ve yeni başarılara odaklandığı söyledi.

İşte Emre Akbaba'nın 100. gol açıklaması: "Herkesin bir hikayesi vardır… Ben de futbol hastası ama hiçbir profesyonel kulüp altyapısında forma giymeden profesyonel dünyayla tanışan nadir oyunculardanım. Türkiye’ye gelişimde büyük emeği olan Kamil Kabay hocamdan, çalıştığım tüm hocalara; oynadığım ve gelişimimde katkısı olan tüm kulüplere şükranlarımı sunuyorum. Bugün kulüp bazında profesyonel liglerde 100. golümü attım. Bu süreçte ilk günden itibaren desteğini gösteren başta annem ve babam olmak üzere tüm ailemin, dert ortağım eşimin, bana güç veren çocuklarımın, hep arkamda olan arkadaşlarımın ve tanıyıp tanımadığım destek veren herkesin emeği var. Bazen düştüm ama kalkmaktan hiç vazgeçmedim ve bunun meyvesini hep yedim. Şimdi yeni hedefler, başarılar var. Çalışmaya devam.."

Haberin Devamı