Gazete Vatan Logo

Yeni nesil tekniklerle forma girin

Yeni nesil zayıflama yöntemleri ile 30 dakikada 3 saatlik koşu yapmış gibi kalori harcayabilir veya 10 dakikalık bir egzersizle bir saatlik fitness yapmışcasına forma girebilirsiniz.

Yeni nesil tekniklerle forma girin

Yeni nesil zayıflama teknikleriyle artık kilolar daha hızlı gidiyor ve hepimiz kısa bir süre içinde forma girebiliyoruz. Geleneksel spor teknikleriyle yani yaptığımız ağırlık egzersizleri, kardiyo veya pilates gibi sporlar bize uzun vadede etkili bir sonuç verirken, teknolojiyle birleştirilmiş yeni nesil zayıflama teknikleriyle 2 haftada 4-5 kiloya kadar zayıflamanız mümkün. 360 Fit Yeni Nesil Zayıflama Merkezi’nin kurucusu bireysel sağlık koçu Liana Pesah ne kadar sürede hangi tekniklerle forma girilebileceğini anlatırken beslenme önerilerini sıraladı...

15 günden sonra zayıflama başlıyor

Hangi yöntemin kaç seansta etki ettiğini anlatan Liana Pesah, “Biorezonansı 4-6 seans, vücut şekillendirmeyi 8-10, sporu haftada 2-3 seans olarak yapıyoruz. Ama maraton dediğimiz kısa dönemli hızlı programlarımız da var. Bu programda da her gün veya gün aşırı programlar sunuyoruz. 15 günde de kişiye göre 4-5 kilo arasında kilo verdiriyoruz. Ama daha fazlasını tavsiye etmiyorum. Çünkü kısa zamanda verilen kilolar kısa zamanda geri alınabiliyor. Bu yüzden dört günlük yapılan rejimlere rağbet etmemek lazım. Kilo vermenin başlangıcını 15 günden sonrası olarak değerlendirmek lazım” diyor.

Haberin Devamı

Diyette sadece protein tüketin

Zayıflarken, diyet yaparken hiç su içmemek en büyük yanlışlardan biri. Sabah kahvaltı yapmamak büyük hata. Bütün gün yemek yemeyip bütün yemeği akşama saklamak da çok yanlış. Aç karnına tatlı, yağlı, kızartma yemek çok zararlı. Mideyi aç bırakmayın. Kısa kısa tok tutucu şeyler yiyin. Diyet sırasında sadece protein ve yeşillik yenmeli. Karbonhidratın yanı sıra meyve yenmesini bile tavsiye etmem. Çünkü vücuda şeker ve karbonhidrat girmediği takdirde daha hızlı ve etkili kilo veriliyor. İstenen kiloya geldikten sonra yemeniz ölçülü olmalı.

15 dakikada 1 saatlik kalori yakın

Tüm vücudun titreşimle egzersiz yapmasını sağlayan bir titreşim platformu olan Magic Vib’de en iyi sonuçlara 15 dakikalık egzersiz sırasında ulaşıyorsunuz. Düzenli yapılan seanslar, vücuttaki fazla yağı yakarak genel kas iyileşmesini destekiyor. 10 Dakikalık bir çalışma yaklaşık 1 saatlik fitness çalışmasına eşdeğer. Bu yöntem vücudumuzdaki kas ve tendonları ısıtarak esneklik kazandırıyor, yağ hücrelerinin parçalanmasına, daha sıkı ve sağlıklı bir dokuya sahip olmanıza yardımcı oluyor. Bu tür egzersiz programlarıyla yüz kaslarında bile güçlenme görülebiliyor.

Haberin Devamı

72 saat spor yapmış gibi...

360 Fit’te yeni nesil zayıflama tekniklerinin başında biorezonans geliyor. Bu yöntemle yıllardır devam eden kişilerin doyumsuzluğu ve yeme bağımlılığı 45 dakikada yok oluyor. Bir diğer etkili yöntem de Vacu Magic yürüyüşü. Kişilerin direk kaslarıyla çalışıldığı için bir seansta aynı kasa 72 saat spor yaptırmış gibi bir aktivite sağlanıyor. Yarım saatlik bir yürüyüşle üç saatlik bir koşuya eş değer kalori harcıyorsunuz. Bu nedenle kısa sürede hızlı bir şekillenme sağlanıyor. Tamamen kişiden kişiye değişmekle beraber ayda 1 beden kadar bu yöntemle incelirken, 2 ayda ise 2 beden incelebiliyorsunuz.

Yağlar masajla yok oluyor

Haberin Devamı

Dönen silindire sabitlenmiş ahşap çubuklar sayesinde gerçekleştirilen lenf masajı, selüliti azaltıyor ve fazla yağlarınızı yakıyor. Bölgesel olarak incelmesini istediğiniz bölgeniz üzerine çalıştığınız zaman Roll masajı, vücuda şekil veriyor ve daha pürüzsüz, sıkı bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.

En çok basen ve bacak inceltiliyor

Erkekler en çok göbek bölgesine, kadınlar ise basen ve bacakları inceltmek istiyor.

Kadınların basenlerden sonra en çok talep ettiği bölge göbek, sırt ve kollar oluyor.

Hem erkekler hem kadınların ilk tercihi vacu yürüyüş oluyor.

Genelde 25 yaş üzerindeki kişiler tercih ediyor.

Kiloluyken spor yapmayın

Aşırı kiloyla spora başladığında hem vücuduna hem de bünyene çok zarar verirsin. Bir kere kalbini yorarsın. Bu yüzden biz ilk başta kilo verdirip sonra spora başlatıyoruz. Bu noktada Türkiye’de çok yanlış bir algı var. Bunun değişmesi lazım.