Gazete Vatan Logo

Yeni 'Hababam Sınıfı' için geri sayım!

3 Şubat Cumartesi günü prömiyeri gerçekleştirilecek olan müzikli komedi oyunu 'Hababam Sınıfı', Murat Karasu yönetiminde ilk ders zilini çalacak.

Yeni 'Hababam Sınıfı' için geri sayım!

'Kel Mahmut’u canlandıracak olan usta oyuncu Sezai Altekin, "14 yıldan sonra Hababam Sınıfı ile tiyatro sahnesine dönmek beni inanılmaz heyecanlandırıyor" dedi. 'Vak Vak Rıza' karakterini canlandıracak diğer bir usta oyuncu Salih Kalyon ise “Yaklaşık 2.5 aydır gece gündüz prova yapıyoruz. Seyirciyle buluşmak için sabırsızlanıyoruz” şeklinde konuştu.

BKM Tiyatro bünyesinde 3 Şubat Cumartesi günü prömiyeri gerçekleştirilecek olan müzikli komedi oyunu 'Hababam Sınıfı', Murat Karasu yönetiminde ilk ders zilini çalacak.

Oyunun yönetmeni Murat Karasu ile oyuncuları Celal Tak ve Caner Alkaya tarafından Rıfat Ilgaz’ın 4 kitabından orijinaline sadık kalınarak oyunlaştırılan 'Hababam Sınıfı', tiyatro sahnesine taşındı.

'Hababam Sınıfı' sıralarını 12 genç oyuncu doldururken, diğer başrolleri Sezai Altekin, Salih Kalyon, Nuri Gökaşan, Beyti Engin, Celal Tak, Caner Alkaya, Şebnem Ünaldı gibi ustalar paylaşıyor.