Gazete Vatan Logo

Yeni BMW 3 serisi satışta!

Baştan aşağı yenilenen 7’nci nesliyle, 331.300 TL’den başlayan fiyatlarla sipariş alımına açılan Yeni BMW 3 Serisi, Ağustos ayından itibaren Türkiye’de yollarla buluşacak.

Yeni BMW 3 serisi satışta!

BMW’nin en çok satılan modeli BMW 3 Serisi’nin 7’nci neslini temsil eden, G20 gövde kodlu Yeni BMW 3 Serisi, Ağustos ayından itibaren Türkiye’de yollara çıkıyor. Önemli ölçüde geliştirilen sportif becerileri, yeni tasarım dili, sürücü destek sistemleri ve yeni nesil bilgi-eğlence teknolojilerine sahip, benzersiz yenilikleriyle 331.300 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Yeni BMW 3 Serisi, BMW tutkunlarını bekliyor. Yeni BMW 3 Serisi, yeni süspansiyon teknolojisi, rijitliği arttırılan gövdesi ve geliştirilen şasi geometrisi ile daha keskin bir sportif sürüş karakterine kavuşmuş durumda. Yeni BMW 3 Serisi, tekerleklerinin genişleyen iz açıklığı, azalan ağırlığı, daha da aşağı çekilen ağırlık merkezi ve 50:50 oranındaki ön/arka ağırlık oranı ile segmentindeki en sportif sürüş hissini sunmaya devam ediyor.

BMW’nin yenilenen güçlü ve verimli motorlarının yer verildiği Yeni BMW 3 Serisi, Türkiye’de BMW 320i motor seçeneğiyle satışa sunuldu.